Pohjanmaan Kokoomusnuoret tukevat Aura Sallaa Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Kannanotto

Pohjanmaan Kokoomusnuorten kevätkokous teki yksimielisen päätöksen Aura Sallan tukemisesta puoluevaltuuston puheenjohtajaksi.

Kokoomus on perinteisesti ollut vahva EU- ja Eurooppa -myönteinen sivistyspuolue. Aura Salla ymmärtää, että Eurooppa-politiikka ei ole arjesta pois lokeroitavaa ulkopolitiikkaa vaan vaikuttaa oleellisesti sisäpolitiikkaamme ja jokapäiväiseen elämäämme. Tämä tulisi huomioida niin kuntien, maakuntien kuin valtakunnallisellakin tasolla.

Eurooppanuorten teettämän tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaisista 18-29-vuotiaista nuorista 81% pitää Euroopan unionin jäsenyyttä hyvänä asiana. Pohjanmaan Kokoomusnuoret tiedostavat tämän ja haluavat olla mukana tukemassa nuorta ja energistä tulevaisuuden poliitikkoa, jossa yhdistyvät asiantuntemus ja oikea asenne. Tämä poliitikko on Aura Salla.

Lisätiedot

Hirsimäki Riku

Hirsimäki Riku

rikuhir@gmail.com

040 752 9105