Kokoomusnuoret uudisti brändinsä

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liitto julkaisi uudet nettisivut. Sivut ovat osa brändiuudistusta, jolla vahvistetaan Suomen vaikutusvaltaisimman poliittisen nuorisojärjestön viestintää. Kokoomusnuoret tunnetaan etenkin rohkeista kampanjoistaan ja puhuttelevista keskustelunavauksistaan.

– Pääministeripuolueen nuorisojärjestönä meillä on etuoikeus viestiä nettisivuillamme vahvoja kokoomuslaisia arvoja, kauaskantoista politiikkaa ja vetoavaa toimintaa, kuvaa Kokoomuksen Nuorten Liiton viestintäpäällikkö Heikki Sivonen.

Uusilla sivuilla hyödynnetään tehokkaasti sosiaalista mediaa osana monipuolisia viestintäkanavia. Politiikkaa on mahdollista tehdä paitsi kirjoittamalla ja puhumalla, myös kuvilla ja videoilla.

– Haluamme olla edelläkävijöitä verkossa. Se on monelle nuorelle luonnollisin paikka käydä poliittista keskustelua. Ensimmäisenä poliittisista nuorisojärjestöistä otamme tosissamme videomateriaalin tuottamisen. Videoiden avulla jäsenistömme voi entistä vapaammin jakaa näkemyksiään. Kun eleet ja tunteet ovat mukana, myös politiikka saa värikkäämmät kasvot, Sivonen kertoo.

Kokoomusnuorten uudet nettisivut löytyvät osoitteesta:

www.kokoomusnuoret.fi

Sivut toteutettiin yhteistyössä Rebound Graphicsin kanssa:

www.reboundgraphics.com

Lisätietoja:

Heikki Sivonen

Kokoomuksen Nuorten Liitto ry.

Viestintäpäällikkö

heikki@kokoomusnuoret.fi

+358 40 557 3620

Wille Rydman

Kokoomuksen Nuorten Liitto ry.

Puheenjohtaja

wille@kokoomusnuoret.fi

+358 50 516 7651

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.