Kokoomusnuoret avasi SuperSauli-kampanjan

Tiedote

Kokoomusnuoret avasi perjantaina oman presidentinvaalien Super-Sauli-kampanjan. Kokoomuksen Nuorten Liiton tuore puheenjohtaja Antti Häkkänen esitteli valtakunnallista kampanjaa ja kertoi Sauli Niinistön nuorisokannatuksen olevan korkealla. – Sauli herättää nuorten aikuisten keskuudessa luottamusta ja tulevaisuuden uskoa. Suomen menestyksen eväät ovat nyt hieman epävarmalla pohjalla ja nyt tarvitaan Niinistön kaltaista otetta, Häkkänen linjaa.

Saulin nuorisokampanjaan tulee koko ajan valtavasti väkeä lisää. Niinistö on kuumaa tavaraa nuorten keskuudessa. – Sauli on omilla näytöillään vakuuttanut suomalaiset ja se näkyy nuorisokannatuksessakin. Meille ilmoittautuu vapaaehtoisia kampanjaan koko ajan valtavasti lisää ja vauhti vain kovenee eri puolella Suomea, Häkkänen sanoo.

Kampanja-avauksessa esiin nostettiin tulevaa Super-Sauli- materiaalia. – T-paidat ja SuperSauli-limsat ovat talven ehdoton hittituote, Häkkänen esittelee. Studia-messuilla valtava innostusta herättänyt SuperSauli-limonadi osoittautui opiskelijoiden keskuudessa suureksi
suosikiksi.

Kokoomuksen Nuorten Liitto avaa yllätyksiä täynnä olevat www.supersauli.fi –nettisivut tammikuun ensimmäisellä viikolla.

Lisätietoja:
Antti Häkkänen
040 705 7134
Antti.Hakkanen@kokoomusnuoret.fi

Anssi Murtonen
040 484 2642
Anssi.Murtonen@kokoomusnuoret.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.