Kokoomusnuoret hakevat poliittista suunnittelijaa

Tiedote

Etsimme poliittista suunnittelijaa, jonka tehtävänä on suunnitella, kehittää ja organisoida Kokoomusnuorten poliittista toimintaa. Poliittinen suunnittelija vastaa liiton poliittisen valmistelu tukemisesta, kuntavaalityön valmistelusta ja toimeenpanosta sekä poliittisten tilaisuuksien, tapahtumien ja koulutusten järjestämisestä. Poliittinen suunnittelija työskentelee tiivisti liiton luottamusjohdon ja keskustoimiston muiden toimihenkilöiden kanssa.

Odotamme sinulta vahvaa poliittisen prosessien hallintaa ja kykyä paneutua nopeasti politiikan asiakysymyksiin. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää viestinnällistä ymmärrystä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sujuvaa kirjallista ilmaisua ja hyvää tietoteknistä osaamista.

Edellytämme vankkaa kokoomuslaista maailmankatsomusta, korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja sekä työkokemusta poliittiselta kentältä. Tämän lisäksi arvostamme erityisesti poliittisen järjestöelämän tuntemusta, kokemusta vaalikampanjoista ja tapahtumanjärjestämisestä.

Työsuhde on vuodenmääräaikainen. Poliittinen suunnittelija työskentelee liiton keskustoimistolla Helsingin Kampissa. Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä liiton muun henkilöstön ja luottamushenkilöiden kanssa. Esimiehenäsi toimii liiton pääsihteeri. Työhön liittyy matkustamista ja ilta- ja viikonlopputöitä.

Lähetä hakemus poliittisen suunnittelijan tehtävään sunnuntaihin 31.1.2016 klo 23.59 mennessä osoitteeseen petri.rytkonen@kokoomusnuoret.fi. Hakemukseen tulee liittää palkkatoive. Hakemuksia ei palauteta. Haastattelut tehtävään pidetään seuraavan viikon tiistaina 2.2. Helsingissä.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on valtakunnallinen poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria toimii muun muassa kunnanvaltuustoissa, eduskunnassa ja jopa Euroopan parlamentissa sekä lukuisissa muissa erilaisissa yhteiskunnallisissa tehtävissä. Nämä toimijat tekevät meistä maan vaikutusvaltaisimman poliittisen nuorisojärjestön. Lisätietoja järjestöstä saa mm. osoitteesta www.kokoomusnuoret.fi .

Ota kantaa