Kokoomusnuoret

Tule harjoittelijaksi Kokoomusnuorten keskustoimistolle!

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liitto hakee harjoittelijaa toimistollemme Helsinkiin. Harjoittelijan toimenkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia tapahtumatuotantoon, hallintoon, viestintään, järjestötoiminnan kehittämiseen ja politiikkaan liittyviä tehtäviä.

Toivomme, että harjoittelijamme:

-On arvomaailmaltaan kokoomuslainen

-On ollut mukana järjestötoiminnassa ja erilaisissa projekteissa

-On motivoitunut ja oma-aloitteinen, sillä työ on itsenäistä

-On joustava ja pystyy tarvittaessa tekemään ilta- ja viikonlopputöitä

-Lisäksi arvostamme mm. soveltuvia korkeakouluopintoja

Harjoittelijan palkka on 1000 e/kk + lounassetelit, virikesetelit ja puhelinetu. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian maalis-huhtikuun aikana ja kestää 3-4 kk. Harjoittelu on kokopäiväinen, mutta olemme joustavia työajoissa esim. luennoilla käymisen mahdollistamiseksi. Tarjoamme mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä politiikan ja järjestötoiminnan ammattilaiseksi hauskassa ja rennossa työyhteisössä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n viimeistään sunnuntaina 11.3.2018 klo 23:59 osoitteeseen kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Kristian Kyllönen, puh. 045 189 7090.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15-30-vuotiaille jäsenillemme.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto

Ota kantaa