Ali-Reza Abdali ja Petri Rajala kokoomuksen puoluevaltuustoon

Tiedote Uutinen

Pirkanmaan Kokoomusnuoret tukevat Ali-Reza Abdalin valintaa kokoomuksen puoluevaltuuston jäseneksi ja Petri Rajalan valintaa hänen varaedustajakseen. Kummatkin heistä toimivat keskeisillä vaikuttamisen foorumeilla – Abdali Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajana ja Kangasalan kaupunginvaltuutettuna ja Rajala Tampereen kaupunginvaltuutettuna.

”Kummatkin heistä ovat Pirkanmaan Kokoomusnuorten pitkäaikaisia aktiivitoimijoita, jotka ovat tehneet suuren työn sekä järjestömme että puolueemme eteen. Heidän osaamiselleen on varmasti kysyntää puoluevaltuustossa ja täten Pirkanmaan Kokoomusnuorille on hyvin luontevaa tukea heidän valintaansa”, sanoo Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Juhani Rantanen.

Puoluevaltuusto valitaan kesäkuussa kokoomuksen puoluekokouksessa Turussa. Tätä ennen puolueen piirijärjestöt päättävät kokouksissaan omista esityksistään puoluevaltuuston jäseniksi ja varajäseniksi.

 

 

Juhani Rantanen, Pirkanmaan Kokoomusnuoret ry:n puheenjohtaja (0400 269 739)

Ali-Reza Abdali (040 964 4444)

Petri Rajala (0400 631 875)

Lisätietoja:

Juhani Rantanen

Juhani Rantanen

Pirkanmaan Kokoomusnuorten hallituksen varajäsen

juhanirantanen@icloud.com

Holm Jens

Holm Jens

Rajala Petri

Rajala Petri

petri@petrirajala.com

0400 631 875

Tampere