Olli Lund jatkaa Satakunnan Kokoomusnuorten puheenjohtajana

Tiedote

Olli Lund valittiin Satakunnan Kokoomusnuorten syyskokouksessa jatkokaudelle piirin puheenjohtajaksi. Tuleva vuosi on 22-vuotiaan Lundin toinen piirin puheenjohtajana ja yhteensä kuudes piirihallituksessa. Piirihallituksen muiksi jäseniksi valittiin Emin Karaca, Elmo Hopeakangas, Rony Hopeakangas, Kia Tarvainen, Nea Tarvainen, Anni Halminen, Nelly Pitkänen, Robert Silenko ja Felix Sandelin.

”Toimintavuosi 2019 on ollut Satakunnan Kokoomusnuorille erittäin hyvä. Kevään eduskuntavaaleissa piirillämme oli kolme loistavaa ehdokasta, joista Matias Marttinen valittiin kansanedustajaksi. Toukokuun eurovaaleissa ehdokkaamme Mikael Ropo teki erittäin hienon tuloksen. Vaalimenestyksen lisäksi yhdistyksemme tapahtumatoiminta on ollut kovassa nosteessa niin tapahtumien määrän, laadun kuin kävijämäärienkin suhteen. Tänään valittu uusi piirihallitus on erittäin motivoitunut jatkamaan laadukasta työtä ja ensi vuodelle rimaa nostetaan entistä korkeammalle. Vuoden 2020 tapahtumista nostan esiin Kokoomuksen puoluekokouksen kotikentällä Porissa, jossa aiomme olla näkyvässä roolissa. Ensi vuonna aloitetaan myös valmistautuminen vuoden 2021 kuntavaaleihin. Myös heinäkuussa järjestettävä SuomiAreena tulee olemaan prioriteettilistan kärkipäässä” Lund linjaa.

Seuraava Satakunnan Kokoomusnuorten tapahtuma järjestetään sunnuntaina 29.9. Porin Beer Huntersissa kun Kokoomusnuorten puheenjohtajaehdokas Matias Pajula saapuu kaupunkiin puheenjohtajakampanjansa tiimoilta.

Lisätietoja:

Lund Olli

Lund Olli

Satakunnan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ollilund@outlook.com

040 7512733

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin