Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret: Eveliina Savolainen Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen

Tiedote

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret tukee Eveliina Savolaista Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen syyskokouksen julkilausumassaan. Eveliina Savolainen on toiminut kolme vuotta peräkkäin Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtajana, jonka aikana piiri on noussut vaikeista hetkistä parempiin.

22-vuotias Eveliina on kotoisin Kouvolasta, ja opiskelee hallintotieteitä Tampereen yliopistossa. Eveliina haluaa korostaa liittohallituksessa laadukkaita toimintamahdollisuuksia ympäri Suomea ja toimivaa järjestöä, mitkä luovat pohjan Kokoomusnuorten kasvulle tulevaisuudessakin.

”Työ, jota olen Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtajana saanut tehdä alueemme kokoomuslaisesti ajattelevia nuoria varten, on vahvistanut haluani tehdä samaa työtä koko Suomen Kokoomusnuoria varten. Haluan antaa vuosien varrella kertyneen järjestokokemukseni koko liiton käyttöön.”, Eveliina toteaa.

Kokoomuksen Nuorten Liiton 86. liittokokous järjestetään Espoossa 22.–24.11. Kokouksessa valittava liittohallitus määrittelee liiton 2020-luvun alun linjan. Eveliina näkeekin, että Kokoomusnuorten tulee olla ennakkoluuloton suunnannäyttäjä alati muuttuvassa maailmassa.

Lisätietoja:

Savolainen Eveliina

Savolainen Eveliina

Liittohallituksen jäsen

eveliina.savolainen@gmail.com

+358 40 732 4642