Kouvolalainen Eveliina Savolainen valittiin Kokoomuksen Nuorten liiton liittohallitukseen

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten liiton 86. liittokokous järjestettiin viikonloppuna 22.–24.11. Espoossa. Kokouksessa järjestölle valittiin puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa ja 10 liittohallituksen muuta jäsentä.

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Eveliina Savolainen valittiin  Kokoomusnuorten vuoden 2020 liittohallitukseen. Savolainen on kotoisin Kouvolasta ja opiskelee hallintotieteitä Tampereen yliopistossa.

Savolainen vaikuttaa kotikunnassaan Kouvolassa liikunta-ja kulttuurilautakunnan varajäsenenä ja Kouvolan Asunnot Oy:n hallituksessa. 

Savolainen on vaikuttanut puolueessa pitkään muun muassa Kouvolan Seudun Kokoomusnuorten puheenjohtajana ja Kaakkois-Suomen Kokoomuksen hallituksessa. Viimeiset kolme vuotta hän on johtanut Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten piiriä. 

“Kokoomusnuorten tulee näkyä ja kuulua joka puolella Suomea, ja olla aidosti vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö.  Ensi vuonna meillä on isoina asioina edessä muun muassa puoluekokous ja kuntavaaleihin 2021 valmistautuminen, ja niissä liittomme on loistettava. Kokoomusnuoret on ennakkoluuloton suunnannäyttäjä alati muuttuvassa maailmassa. On mahtavaa päästä kehittämään Kokoomuksen Nuorten Liittoa liittohallituksesta käsin.”, Savolainen toteaa.

Lisätietoja:

Savolainen Eveliina

Savolainen Eveliina

Liittohallituksen jäsen

eveliina.savolainen@gmail.com

+358 40 732 4642