Kokoomusnuoret hakee pääsihteeriä

Tiedote

Nykyisen pääsihteerimme jäädessä vanhempainvapaille etsimme uutta tekijää luotsaamaan nuorkokoomuslaista joukkuetta.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on valtakunnallinen poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria toimii muun muassa kaupunginvaltuustoissa, maakuntavaltuustoissa, eduskunnassa ja Euroopan parlamentissa sekä lukuisissa muissa yhteiskunnallisissa tehtävissä. Nämä toimijat tekevät meistä maan vaikutusvaltaisimman poliittisen nuorisojärjestön.

Haemme pääsihteeriä johtamaan liiton operatiivista toimintaa ja vastaamaan henkilöstöstä. Pääsihteeri vastaa siitä, että toiminnassa saavutetaan luottamushenkilöjohdon asettamat tavoitteet ja päämäärät. Pääsihteerin vastuulla on erityisesti liiton talous, hallinto ja järjestötyö. Pääsihteeri toimii liiton henkilöstön esimiehenä ja puheenjohtajan työparina.

Odotamme pääsihteeriltä vahvaa toimeenpano- ja organisointikykyä sekä näkemystä ja intohimoa toimintamme kehittämiseen. Pääsihteerin tulee tuntea ja ymmärtää järjestöorganisaation johtamista sekä taloutta ja hallintoa. Hänellä tulee myös olla edellytykset onnistua kannustavana ja innostavana esimiehenä.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta ja kokemusta poliittiselta kentällä työskentelystä. Arvostamme erityisesti poliittisen toiminnan ja Kokoomus-konsernin vahvaa tuntemusta. Tämän lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii joustavuutta, esimieskokemusta sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Luemme eduksi soveltuvan korkeakoulututkinnon tai loppuvaiheessa olevat opinnot.

Pääsihteerin tehtävä on sääntöjen nojalla kolmen (3) vuoden määräaikainen. Pääsihteeri työskentelee pääasiallisesti liiton keskustoimistolla Helsingin Kampissa. Työhön liittyy matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä liiton luottamushenkilöiden kanssa. Pääsihteerin lähiesimiehenä toimii liiton puheenjohtaja.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo keskiviikkoon 15.5.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen matias.pajula@kokoomusnuoret.fi. Hakemuksia ei palauteta. Valintaprosessi ja haastattelut toteutetaan 18.5.-5.6.2020. Päätös valittavasta henkilöstä tehdään kesäkuussa, ja työsuhde alkaa 27.7.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto

Pajula Matias

Pajula Matias

Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2019–2021

matias.pajula@kokoomusnuoret.fi

+358 50 575 3347