Kokoomusnuorille vahva edustus Kokoomuksen puoluevaltuustoon – jäsenten määrä lähes kolminkertaistui!

Tiedote

Kokoomuksen puoluekokous valitsi uuden puoluevaltuuston kaudelle 2020-2022. Kokoomusnuoria valittiin valtuustoon kahdeksan varsinaisen jäsentä ja kuusi varajäsentä.

Valtuutetuiksi valittiin Maria Miala Helsingistä, Sami Matikainen Uudeltamaalta, Arvi Tolvanen Varsinais-Suomesta, Anna Pärnänen Keski-Suomesta, Antti Tuomela Pohjanmaalta, Hanna Puntila Hämeestä, Mira Lindholm Pirkanmaalta ja Sakari Pääkkö Savo-Karjalasta. Varajäseniksi valittiin Emma Holsti, Joel Vanhanen, Toni Pakarinen, Maria Yli-Jama, Sebastian Stenfors, Otto Elo ja Reza Abdali.

“Tuoreiden nuorten puoluevaltuutettujen määrä kertoo ennen kaikkea arvostuksesta ja luottamuksesta nuoriin puolueen sisällä. Nuorten puoluevaltuutettujen määrä nousi kolmesta kahdeksaan. Puolueen sisällä on käynnissä sukupolvenvaihdos, jonka hedelmistä nautimme varmasti tulevaisuudessa!”, iloitsee Kokoomusnuorten puheenjohtaja Matias Pajula.

Kokoomuksen puoluevaltuusto on puolueen ylin päättävä elin puoluekokousten välillä. Tuoreen puoluevaltuuston tärkein tehtävä on ankkuroida puolueen työtä kohti kevään 2021 kuntavaaleja. Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin lappilainen kansanedustaja Heikki Autto.

“Kokoomusnuorilla on keskeinen asema koko puolueen kuntavaalimenestyksen kannalta. Ensi kevään kuntavaaleissa ratkaistaan koko suomalaisen kuntakentän tulevaisuuden suunta”, päättää Pajula.

Lisätietoja:

Pajula Matias

Pajula Matias

Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2019–2021

matias.pajula@kokoomusnuoret.fi

+358 50 575 3347

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin