Jyrki Katainen Kokoomusnuorten kunniajäseneksi

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajana vuosina 1994-1995 toiminut Jyrki Katainen on kutsuttu liiton kunniajäseneksi. Kokoomuksen Nuorten Liitto teki päätöksen kunniajäseneksi kutsumisesta tänä viikonloppuna järjestettävässä 87. liittokokouksessaan.

Jyrki Katainen on toiminut kansanedustajana, Kansallisen Kokoomuksen puheenjohtajana, Suomen pääministerinä vuosina 2011-2014 sekä EU-komissaarina. Tällä hetkellä Katainen toimii Sitran yliasiamiehenä. 

Katainen tuli valituksi eduskuntaan vuonna 1999 Kokoomusnuorten eduskuntavaaliehdokkaana. Hänet valittiin kokoomuksen varapuheenjohtajaksi kaksi vuotta myöhemmin, toimissaan viimeistä vuotta Kokoomusnuorissa.

“Olemme ylpeitä siitä, että Jyrki Katainen on noussut Kokoomusnuorista Suomen ja koko Euroopan unionin kärkipaikoille. Kataisen tarina osoittaa sen, kuinka hyvän ja monipuolisen pohjan Kokoomuksen Nuorten Liitto antaa uralle politiikassa”, sanoo Kokoomusnuorten puheenjohtaja Matias Pajula.

Kunniajäsenyys on Kokoomuksen Nuorten Liiton toiseksi ylin arvonimi, joka voidaan myöntää poikkeuksellisen ansioituneille entisille Kokoomusnuorten toimijoille. Kunniajäsenen arvonimi myönnetään äärimmäisen harvoin, viimeksi kymmenen vuotta sitten.

Lisätietoja:

Pajula Matias

Pajula Matias

Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2019–2021

matias.pajula@kokoomusnuoret.fi

+358 50 575 3347

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin