Avoin kirje Kokoomuksen eduskuntaryhmälle EU:n elpymispaketin puolesta

Tiedote

Helsingin Kokoomusnuoret julkaisee avoimen kirjeen Kokoomuksen eduskuntaryhmälle Euroopan unionin elpymispaketin hyväksymisen puolesta. Paketin hyväksyminen on tässä tilanteessa ainoa Suomen edun mukainen tapa toimia. Euroopan unioni ja elpymispaketti eivät ole nollasummapeli, vaan kaatamalla paketin Suomi maksaa tulevaisuudessa sitäkin suuremman hinnan. Helsingin Kokoomusnuoret toivoo, että kokoomuksen kansanedustajilla on rohkeutta äänestää paketin puolesta.

Hyvät Kansallisen Kokoomuksen kansanedustajat,

toivotamme teille kaikille rohkeutta rakkaan isänmaamme tulevaisuuteen merkittävästi vaikuttavassa keskustelussa ja äänestyksessä Euroopan unionin elpymispaketista.

Hyvä eduskuntaryhmä,

toivomme teille kykyä katsella pitkälle ja arvioida Suomen tulevaisuutta ja roolia osana Euroopan unionia ja länsimaiden kasvua. Euroopan unioni ei ole nollasummapeli, vaan myös elpymispaketista päätettäessä vaaditaan näköalaa tulevaisuuteen – lyhytnäköistä on tuijottaa pelkkiä maksettuja ja saatuja euromääriä. Euroopan unioni on Suomelle paitsi merkittävin turvallisuuden takaaja myös kohde valtaosalle viennistä. Jos emme ole valmiita tukemaan yhteistä unionia pandemiasta selviämisessä, maksamme siitä myöhemmin huomattavasti suuremman hinnan. 

Arvon kansanedustajat,

pyydämme teiltä rohkeutta äänestää elpymyspaketin puolesta. Tekemänne kova työ näkyy valtiovarainvaliokunnan mietinnön kirjauksissa. Ansiostanne mietinnössä painotetaan tämän elpymisvälineen poikkeuksellisuutta ja kertaluonteisuutta. Tämä työ on nyt tehty – seuraavaksi on aika äänestää vastuullisesti yhteisen Euroopan unionin ja Suomen edun mukaisesti.

Hyvä Kokoomuksen eduskuntaryhmä,

vetoamme teihin, jotta äänestätte Suomen ja Suomen tulevaisuuden edun mukaisesti Euroopan unionin elpymispaketin puolesta.

 

Helsingissä tiistaina 11. toukokuuta 2021

PIIRIHALLITUS

Helsingin Kokoomusnuoret ry

Lisätietoja:

Bäckström Teresa

Bäckström Teresa

Pääsihteeri

teresa.backstrom@kokoomusnuoret.fi

+358 40 152 4080

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön johtaminen, rekrytointi, talous ja hallinto

Soini Tella

Soini Tella

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2021-2022

tella.soini@gmail.com

+358 45 231 8008