Pirkanmaan Kokoomusnuoret esittää Ida Leinoa Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Pirkanmaan Kokoomusnuoret on asettanut 27-vuotiaan Ida Leinon ehdolle Kokoomuksen Nuorten Liiton seuraavaksi puheenjohtajaksi. Leino on tällä hetkellä Tampereen kaupunginvaltuutettu ja Kokoomusnuorten liittohallituksen jäsen. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri ja työskentelee opettajana.

 

“Lähden innostunein mielin tekemään puheenjohtajakampanjaa. Yli kymmenen vuoden jäsenyyden aikana olen päässyt toimimaan liitossa kaikilla tasoilla: ensin elvytettiin paikallisyhdistys, sitten etenin piirihallitukseen, melkein kolme vuotta pääsin näkemään toimintaa työntekijänä ja lopulta tämä kausi liittohallituksessa. Nyt haluan hyödyntää oman tietotaitoni liiton kehittämiseen”, Leino kommentoi ehdokkuuttaan.

 

Leino haluaa nostaa esiin erityisesti Kokoomusnuorten roolin puolueen kirittäjänä ja edelläkävijänä. Oli kyse sitten Nato-jäsenyydestä, vastuullisesta taloudenpidosta tai sosiaaliturvan kokonaisuudistuksesta, Kokoomusnuorten tulee olla etulinjassa viemässä sekä kokoomusta että suomalaista yhteiskuntaa eteenpäin.

 

“Kokoomus on vaaleissa ainoa talousoikeistolainen vaihtoehto, ja kokoomuksen politiikkaa kaivataan nyt kipeämmin kuin koskaan. Kokoomuslaista vastuullisuutta, edistyksellistä ja rationaalista otetta asioihin tarvitaan kaikilla päätöksenteon tasoilla. Tähän tarvitaan myös aktiivista ja rohkeaa kokoomuslaista nuorisojärjestöä”, Leino painottaa.

 

Kokoomusnuorten seuraava puheenjohtaja valitaan kaksivuotiskaudelle 5.–7. marraskuuta järjestettävässä liittokokouksessa Seinäjoella.

Lisätietoja:

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2022–2023

Koivunen Kristiina

Koivunen Kristiina

Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

kristiina.koivunen02@gmail.com

+358 409 621 733