Pirkanmaan Kokoomusnuoret tukee Martti Paldaniusta Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen

Tiedote

Pirkanmaan Kokoomusnuoret tukee Martti Paldaniusta Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen. Paldanius opiskelee ensimmäistä vuotta Itä-Suomen yliopistossa oikeustiedettä ja toimii piirin suurimman paikallisyhdistyksen, Tampereen Kokoomuksen Nuorten, puheenjohtajana sekä Kokoomusnuorten talouspoliittisen verkoston johtoryhmän jäsenenä. Paldanius on myös toiminut aikaisemmin Pirkanmaan Kokoomusnuorten piirihallituksen jäsenenä.

“Pirkanmaalla on upeaa, että voimme tarjota erilaisia ehdokkaita. Martti on sanavalmis nuori, joka uskaltaa tuoda omat mielipiteet esille, mutta myös kuunnella muiden mielipiteitä”, kommentoi piirin puheenjohtaja Kristiina Koivunen.

“On suuri kunnia päästä piirin tukemana ehdolle liittohallitukseen ja kiitän siitä koko piiriä. Liitolla on paljon tehtävää järjestötoiminnan sekä poliittisten linjausten osalta koronan jälkeisenä aikana. Meidän on herätettävä nuorissa kiinnostusta Kokoomusnuorten toimintaa kohtaan rohkeilla poliittisilla linjauksilla ja mielekkäällä toiminnalla”, Paldanius kommentoi.

Lisätietoja:

Koivunen Kristiina

Koivunen Kristiina

Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

kristiina.koivunen02@gmail.com

+358 409 621 733

Paldanius Martti

Paldanius Martti

Liittohallituksen jäsen

martti.k.paldanius@gmail.com

+358 44 973 3134