Esa Ettala valittu Keski-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Keski-Suomen Kokoomusnuorten sääntömääräinen syyskokous järjestettiin 30.11. Jyväskylässä. Kokouksessa piirijärjestön puheenjohtajaksi valittiin 22-vuotias Esa Ettala Jyväskylästä. Ettala opiskelee tilasto- ja taloustieteitä Jyväskylän yliopistossa.

Ettala näkee nykyisen hallituksen talouspolitiikan erityisen ongelmallisena. 

”Hallituksen talouspolitiikka ei miellytä kansaa, ja syystä. Krooninen velkaantuminen jatkuu holtittomasti ja ainoa ratkaisu vasemmistohallituksella tähän ongelmaan tuntuu olevan lisävelan ottamisen lisäksi veronkorotukset. Se on ennen kaikkea vastuutonta tulevia sukupolvia kohtaan mutta myös järjetöntä, siitä kärsivät eniten juuri pienituloiset äänestäjät ja koko Suomi. Soteuudistuksesta puhumattakaan. Tätä menoa Suomessa ei ole kohta enää ketä verottaa ja investoinnit eivät muutenkaan juurikaan kohdistu Suomeen. Tämä on vakava ongelma, joka tulisi nyt tiedostaa ja etsiä ratkaisuja, jotka edesauttaisivat tilanteen paranemista.” Ettala muistuttaa.

Keski-Suomen Kokoomusnuorten tärkeimpiä tavoitteita vuodelle 2022 ovat tammikuiset aluevaalit ja vuoden 2023 eduskuntavaaleihin valmistautuminen. Keski-Suomen Kokoomusnuoret näkee tärkeänä, että Kokoomusnuoria saadaan läpi kasvavissa määrin myös eduskuntavaaleissa.

Piirijärjestön varapuheenjohtajaksi valittiin 21-vuotias Ida Moisio Jyväskylästä. Piirihallituksen muiksi jäseniksi valittiin Paul Pellas, Akseli Laakkonen, Kristiina Kronholm, Markus Mikkola, Anna Pärnänen, Aku Hakala-Ranta ja Marko Ruokolainen. Piirihallituksen varajäseniksi valittiin Aukusti Parikka ja Mikko Poutanen.

Lisätietoja:

Ettala Esa

Ettala Esa

Keski-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ettala.esa@gmail.com

+358 45 846 5402