Joel Elmaci Kokoomusnuorten politiikan ja viestinnän suunnittelijaksi

Tiedote

Kokoomusnuorten politiikan ja viestinnän suunnittelijaksi on valittu Joel Elmaci (22). Elmaci aloittaa tehtävässä maanantaina 2. toukokuuta 2022.

Elmaci toimii tällä hetkellä Savo-Karjalan Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana. Hän luopuu luottamustehtävästään valinnan myötä.

Elmaci on vaikuttanut monissa politiikan tehtävissä, esimerkiksi tällä hetkellä Varkauden kaupungin nuorimpana valtuutettuna sekä Varusmiesliiton puheenjohtajana. Elmacilla on myös vahvaa järjestötaustaa muun muassa Suomen Lukiolaisten Liiton liittohallituksesta.

”On mielenkiintoista päästä tekemään töitä Suomen vaikutusvaltaisimman poliittisen nuorisojärjestön leivissä. Odotan innolla tulevia työtehtäviäni”, Elmaci kommentoi valintaansa.

Elmacin vastuulla tulee olemaan Kokoomusnuorten poliittisen sekä päivittäisen viestinnän suunnittelu ja työnkuvaan kuuluvat myös erilaisten poliittisten kokonaisuuksien luominen sekä Kokoomusnuorten eduskuntavaalikampanjan suunnittelua ja toteuttamista.

“Kokoomusnuorilla saamme Joelista osaavan ja kokeneen tekijän tukemaan poliittisen viestintämme tekemistä”, Kokoomusnuorten pääsihteeri Juho Kärkkäinen kommentoi.

Lisätietoja:

Kärkkäinen Juho

Kärkkäinen Juho

juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi

+358 50 300 1408