Kokoomusnuorten liittohallitus valittu – varapuheenjohtajiksi Enni Ikonen ja Ali-Reza Abdali

Uutinen

Kokoomusnuoret on valinnut uuden hallituksen liittokokouksessaan Helsingissä sunnuntaina 26.11. Kaksivuotiskaudelle varapuheenjohtajiksi tulivat valituiksi Enni Ikonen ja Ali-Reza Abdali. Aiemmin lauantaina puheenjohtajaksi valittiin Henrik Vuornos.Liittohallituksen muiksi jäseniksi vuodeksi 2018 valittiin Eemil Nuuttila Helsingistä, Nico Siltanen Uudeltamaalta, Jens Holm Pirkanmaalta, Elli-Nora Vehmanen Satakunnasta, Anni Puntila Hämeestä, Iida Tani Kaakkois-Suomesta, Niilo Heinonen Oulusta, Henri Suutari Oulusta, Santeri Vuori Varsinais-Suomesta sekä Topi-Veli Arpiainen Keski-Suomesta.

***

Förbundsstyrelsen för Samlingspartiets unga är vald – Ali-Reza Abdali och Enni Ikonen till vice ordföranden

Samlingspartiets unga har valt förbundsstyrelse för året 2018 i sin förbundskongress på söndagen den 26.11.. Ali-Reza Abdali och Enni Ikonen valdes till vice ordföranden för åren 2018-2019. Tidigare på lördagen valdes Henrik Vuornos till förbundets ordförande.

De andra medlemmarna i förbundsstyrelsen 2018 är Eemil Nuuttila (Helsingfors), Nico Siltanen (Nyland), Jens Holm (Birkland), Elli-Nora Vehmanen (Satakunda), Anni Puntila (Tavastland), Iida Tani (Sydöstra Finland), Niilo Heinonen (Uleåborgs län), Henri Suutari (Uleåborgs län), Santeri Vuori (Egentliga Finland) och Topi-Veli Arpiainen (Mellersta Finland).

Ota kantaa