Kokoomusnuoret kannattaa lapsilisiä ja perheiden tukemista

Kannanotto

Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Saul Schubak on perjantaina iltapäivällä Facebookissa esittämillään lapsilisiin liittyvillä kommenteillaan herättänyt laajaa hämmennystä Kokoomusnuorten linjasta suhteessa lapsilisiin.

Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtaja Antti Häkkänen korostaa, että Schubak on esittänyt kommenttinsa täysin yksityishenkilönä, eikä näillä linjauksilla ole mitään tekemistä Kokoomusnuorten virallisen linjan kanssa.

”Kokoomuksen Nuorten Liitto kannattaa lapsilisiä ja perheiden tukemista lasten kasvattamisessa. Perheitä pitää jatkossakin tukea vaativassa kasvatusvastuussaan, ja auttaa antamaan hyvät elämän eväät jokaiselle lapselle. Tämä on Kokoomusnuorten mielestä erittäin tärkeää”, sanoo Häkkänen.

Lisätietoja:

Antti Häkkänen

Puheenjohtaja

Kokoomuksen Nuorten Liitto ry

0407057134

Kommentti artikkeliin “Kokoomusnuoret kannattaa lapsilisiä ja perheiden tukemista
  1. Samu Lipponen sanoo:

    Kiitos! Aika pitkälti tämän kirjoituksen ansiosta säilyi puhevälit vanhempiin ja katto päänpäällä. Semmoista se on kun on vasemmistolaiset vanhemmat 😀

Ota kantaa