Kokoomusnuoret: Nils Torvalds on isänmaan asialla

Kannanotto

RKP:n presidenttiehdokas Nils Torvalds otti viime viikonloppuna avoimesti kantaa sen puolesta, että Suomen tulisi liittyä sotilasliitto Naton jäseneksi. Kokoomusnuoret on jo vuosien ajan kannattanut Suomen Nato-jäsenyyttä ja pitää Torvaldsin avausta äärimmäisen tervetulleena.

”Suomi on kaikin tavoin osa läntistä arvoyhteisöä ja Naton jäsenyys selkeyttäisi asemaamme entisestään, puhumattakaan jäsenyyden turvallisuutta vahvistavasta vaikutuksesta”, toteaa Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Iida Aarnio.

”Perinteisesti Nato-keskustelu Suomessa on tarkoittanut sitä, että keskustellaan Nato-keskustelusta. Tulevissa presidentinvaaleissa olisi äänestäjien kannalta reilua, että kaikilta ehdokkailta saataisiin selkeät kannat siihen, miten Suomen tulisi asemoitua suhteessa Natoon. Poliitikkojen tehtävä on ottaa kantaa eikä piiloutua kansanäänestyskortin taakse”, Aarnio napauttaa.

”Torvalds on nyt ulostulollaan avannut pelin, ja Kokoomusnuoret toivoo kaikkien presidenttiehdokkaiden osallistuvan rohkeasti Nato-keskusteluun. Suomettumisen ajan pitäisi olla takana päin ja Suomen tulisi seistä rohkeasti läntisten arvojen ja niitä puolustavien yhteisöjen takana”, päättää Aarnio.

Lisätiedot:

Iida Aarnio
Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja
+358 50 5170 187

Ota kantaa