Kokoomuksen Nuorten Liitto hakee pääsihteeriä

Tiedote

Tiedote 9.10.2017

Kokoomuksen Nuorten Liitto on valtakunnallinen poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria toimii muun muassa kaupunginvaltuustoissa, maakuntavaltuustoissa, eduskunnassa ja Euroopan parlamentissa sekä lukuisissa muissa yhteiskunnallisissa tehtävissä. Nämä toimijat tekevät meistä maan vaikutusvaltaisimman poliittisen nuorisojärjestön.

Haemme pääsihteeriä johtamaan liiton operatiivista toimintaa ja vastaamaan henkilöstöstä. Pääsihteeri vastaa siitä, että toiminnassa saavutetaan luottamushenkilöjohdon asettamat tavoitteet ja päämäärät. Pääsihteerin vastuulla on erityisesti liiton talous, hallinto ja järjestötyö. Pääsihteeri toimii liiton henkilöstön esimiehenä ja puheenjohtajan työparina.

Odotamme pääsihteeriltä vahvaa toimeenpano- ja organisointikykyä sekä näkemystä ja intohimoa toimintamme kehittämiseen. Pääsihteerin tulee tuntea ja ymmärtää järjestöorganisaation johtamista sekä taloutta ja hallintoa. Hänellä tulee myös olla edellytykset onnistua kannustavana ja innostavana esimiehenä.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja sekä kokemusta poliittiselta kentältä työskentelystä. Arvostamme erityisesti poliittisen toiminnan ja Kokoomus-konsernin vahvaa tuntemusta. Tämän lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii joustavuutta, esimieskokemusta sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä.

Pääsihteerin tehtävä on sääntöjen nojalla kolmen (3) vuoden määräaikainen. Pääsihteeri työskentelee pääasiallisesti liiton keskustoimistolla Helsingin Kampissa. Työhön liittyy matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä liiton luottamushenkilöiden kanssa. Pääsihteerin lähiesimiehenä toimii liiton puheenjohtaja.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo keskiviikkoon 25.10.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen daniel.sazonov@kokoomusnuoret.fi. Hakemuksia ei palauteta. Haastattelut tehtävään järjestetään viikoilla 43 tai 44 Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtaja Daniel Sazonov puh. 045-1296812

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.