Vaasan Kokoomusnuoret

Vaasan Kokoomusnuoret: Missä on kokoomuksen selkäranka?

Kannanotto

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo sekä eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen kertoivat eilen (27.4.2021) pidetyssä tiedotustilaisuudessa, että kokoomus aikoo äänestää tyhjää EU:n elpymispaketista.

“Kokoomuksen ei olisi pitänyt järjestää tällaista yhden miehen show’ta näin lähellä vaaleja. Olisin halunnut nähdä, että kokoomus ottaa EU:n tukipakettiin selkeän linjan. Joko ollaan elpymispakettia vastaan tai sen puolesta. Tyhjää äänestäminen tämän kokoisessa asiakokonaisuudessa kertoo lähinnä selkärangattomuudesta”, toteaa Aatu Puisto, Vaasan kokoomusnuorten puheenjohtaja.

Vaasan Kokoomusnuoret katsovat, että kokoomuksen olisi pitänyt olla selkeästi joko elpymispakettia vastaan tai sen puolesta.

“Näinkin keskeisessä äänestyksessä kuin elpymispaketti olisi erittäin tärkeää, että kokoomuksella on yhteinen kanta – joko puolesta tai vastaan. Nyt sitä ei ole”, toteaa Vaasan kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Frans Koivula.

Mihin on kadonnut se Suomen itsenäisyyden aamunkoitossa perustettu Kansallinen Kokoomuspuolue, jolla oli oma, selkeä ja isänmaallinen kanta yhteiskunnallisiin asioihin? Äänestämällä tyhjää, Kokoomus ei tule ainakaan viestiänsä kirkastamaan – päinvastoin!

Lopuksi Vaasan Kokoomusnuoret haluavat kiittää kokoomuksen kansanedustajia Wille Rydmania ja Janne Heikkistä. He ovat julkisesti ilmoittaneet, että aikovat äänestää EU:n tukipakettia vastaan.

Lisätietoja:

Puisto Aatu

Puisto Aatu

Pohjanmaan Kokoomusnuorten piirihallituksen jäsen, Ympäristö- ja yhdyskuntapolitiikan verkoston varapuheenjohtaja

puistoaatu@gmail.com

+358 40 218 6990

Koivula Frans

Koivula Frans

Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

franskoivula@gmail.com

+358 45 310 8731