Satakunnan Kokoomusnuoret ry:n hallitus Vuodelle 2011 valittu

Tiedote

Satakunnan Kokoomusnuoret ry valitsi yksimielisesti sääntömääräisessä piirikokouksessa Porissa 13.10.2009 puheenjohtajakseen vuodelle 2011 eurajokelaisen Tuomas Seikkulan. Seikkula on 20-vuotias oikeustieteiden ylioppilas ja toiminut jo vuoden 2010 Satakunnan Kokoomusnuorten puheenjohtajana.

Seikkula saa johdettavakseen kahdeksanhenkisen hallituksen, joka on sekoitus kokemusta ja tuoreempaa verta. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin uudelleen kokemäkeläinen Juho Anttila. Muut hallitukseen valitut ovat porilaiset Emma-Stina Vehmanen, Hanna-Mari Soikkeli ja Leena Friman, sekä raumalaiset Henri Salo, Annika Viinikkala, eduskuntavaaliehdokas Matias Marttinen, sekä eurajokelainen Krista Pihala.

”Upeaa, että edustus Satakunnan Kokoomusnuoren tulevassa hallituksessa on aina Kokemäeltä Raumalle asti! Alueellinen edustus hallituksessa on tärkeää, kun tulevana vuonna edessä ovat eduskuntavaalit 2011”, Seikkula kommentoi tuoreeltaan uutta hallitusta.

Satakunnan Kokoomusnuoret ry onnittelee lämpimästi kaikkia hallitukseen valituja.

Lisätiedot:
Tuomas Seikkula
Satakunnan Kokoomusnuoret ry
Puheenjohtaja
tseikkula@hotmail.com

Siiri Tuovila
Satakunnan Kokoomusnuoret ry
Järjestösihteeri
siiri@kokoomusnuoret.fi

Ota kantaa