Kokoomusnuoriin uusia työntekijöitä

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liiton viestintäpäällikön tehtävässä on 1.8. alkaen aloittanut syksyn aikana BBA-tutkinnosta valmistuva Jukka Romppainen. Romppaisella on kattava kokemus politiikan parissa toimimisesta, sekä vaalikampanjoista. Hän on opinnoissaan perehtynyt viestinnän merkitykseen poliittisessa vaikuttamisessa.

1.9. aloittaa Kokoomuksen Nuorten Liiton järjestöpäällikön tehtävässä hallintotieteiden ylioppilas Laura Heinonen. Heinosella on laaja kokemus kokoomusnuorten järjestökentästä. Hän on toiminut luottamushenkilönä paikallis- ja valtakunnantasolla, sekä Pohjanmaan Kokoomusnuorten piirin järjestösihteerinä.

Sekä Romppaisen että Heinosen työpaikka on Kokoomuksen Nuorten Liiton keskustoimistolla Helsingissä.

Lisätietoja:
Anssi Murtonen
Pääsihteeri
Kokoomuksen Nuorten Liitto
040-4842642

Ota kantaa