Matias Marttinen ehdolla Kokoomuksen nuorten liiton puheenjohtajaksi

Tiedote

Raumalainen 22-vuotias Matias Marttinen julkisti ehdokkuutensa, takanaan yhdentoista piirijärjestön tuki neljästätoista. Marttiselta löytyy kokemusta liittohallitustyöskentelystä kolmelta kaudelta. Tällä hetkellä hän toimii Satakunnan piirin puheenjohtajana, ja opiskelee valtiotieteitä Turun yliopistossa. Luottamustehtävistä Marttisella on kokemusta myös kokoomusnuorten ulkopuolella: hän toimii Rauman kaupunginvaltuutettuna sekä kasvatus- ja opetuslautakunnan puheenjohtajana.

Marttista kannattavat piirien puheenjohtajat pitävät hänen vahvuuksina erityisesti pitkäaikaista ja aktiivista toimintaa kokoomusnuorissa, sekä vankkaa kokemusta vaalityöstä.

”Matias on vahvistanut jatkuvasti asiaosaamistaan yli seitsemän vuoden ajan niin kunnallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla”, toteaa Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Riina-Eveliina Eskelinen, ja jatkaa: ”Piirinsä puheenjohtajana Matias on osoittanut vahvaa johtamistaitoa ja kykyä innostaa ihmisiä, mitkä ovat valtakunnallisessa liitossa tärkeitä puheenjohtajalta vaadittavia ominaisuuksia.”

”Matias tietää politiikan olevan yhteistyötä, mutta hän ei silti pelkää puuttua vaikeisiinkaan kysymyksiin, mikä tekee hänestä vaikuttavan poliitikon”, summaa Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Matti Niskanen.

Matias Marttiselle tukensa ilmaisseet piirit puheenjohtajineen ovat:

Micke Lindholm
Uudenmaan Kokoomusnuoret ry

Matti Niskanen
Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret ry

Eetu Välkkynen (varapuheenjohtaja)
Satakunnan Kokoomusnuoret ry

Päivi Eskola
Hämeen Kokoomusnuoret ry

Riina-Eveliina Eskelinen
Pirkanmaan Kokoomusnuoret ry

Juho Liiri
Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret

Lauri Tarkiainen
Etelä-Savon Kokoomusnuoret

Teemu Tertsunen
Pohjois-Karjalan Kokoomusnuoret ry

Elina Hölttä
Keski-Suomen Kokoomusnuoret ry

Visa Kananoja
Pohjanmaan Kokoomusnuoret ry

Isabelle Ballester
Lapin Kokoomusnuoret ry

Marttista aiemmin ehdokkaaksi julistautui Susanna Koski. Ennen 23.-25. elokuuta Tampereella järjestettävää liittokokousta edeltänee siis neuvoa-antava jäsenäänestys. Jäsenäänestys järjestetään 14 vuorokautta aiemmin, ja se kestää yhden viikon. Tulos julkistetaan liittokokouksessa.

Ota kantaa