Petri Rajala ehdolle Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Pirkanmaan Kokoomusnuoret ry on päättänyt asettaa puheenjohtajansa Petri Rajalan ehdolle Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajaksi. 22-vuotias Rajala on tamperelainen kauppatieteiden ylioppilas ja varavaltuutettu, joka on toiminut piirijärjestön puheenjohtajana vuodesta 2014.

Rajala on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt hankkia kattavaa asiantuntemusta sekä vaikuttaa laajasti ja monipuolisesti politiikassa. Osaamisen, kokemuksen ja aikaansaavan toimintatavan yhdistelmä tekee hänestä erinomaisen ehdokkaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi. “Kokoomusnuoret kaipaa kyvykkäitä ja kokeneita henkilöitä liittojohtoon. Petri on pitkäaikaisella ja menestyksekkäällä toiminnallaan osoittanut olevansa valmis liiton varapuheenjohtajaksi“, linjaa Pirkanmaan Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Jens Holm.

Rajalan pitkäaikainen toiminta Kokoomusnuorissa on tuonut hänelle laajat verkostot sekä tunnettavuuden ympäri Suomea. “Petri on oikeistolainen luottomies, joka hoitaa kaikki tehtävänsä viimeisen päälle“, toteaa kampanjapäällikkö Samir Pietarinen.

Kokoomusnuoret tarvitsee johtoonsa henkilöitä, joilla on kokemusta sekä järjestöstä että laajasti politiikan eri osa-alueilta. Rajalan pitkä ura järjestötyössä ja tuloksellinen piirijärjestön johtaminen, monipuolinen osaaminen sekä vaikuttavat argumentointi- ja esiintymistaidot takaavat, että Kokoomusnuoret saa hänestä loistavan varapuheenjohtajan. “Olisi suuri kunnia omistautua minulle rakkaan järjestön käyttöön liiton varapuheenjohtajana. Olen valmis antamaan kaikkeni Kokoomusnuorten hyväksi”, lupaa varapuheenjohtajaehdokas Petri Rajala.

Kokoomusnuorten puheenjohtajisto vuosille 2016-2017 valitaan liittokokouksessa, joka järjestetään 6.-8. marraskuuta 2015 Turussa.

 

Lisätietoja:

 

Pirkanmaan Kokoomusnuoret ry

Varapuheenjohtaja Jens Holm

jonathan.holm@live.com

+358407307107

Varapuheenjohtajaehdokas Petri Rajala

petri@petrirajala.com

+358400631875

Kampanjapäällikkö Samir Pietarinen

samirkael@gmail.com

+358409398182

Lisätietoja:

Rajala Petri

Rajala Petri

petri@petrirajala.com

0400 631 875

Tampere

Ota kantaa