Antti Häkkänen valittu Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liiton entinen puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Häkkänen on tullut valituksi kokoomuksen varapuheenjohtajaksi Lappeenrannan puoluekokouksessa.

”Antti tuo puoluejohtoon vakuuttavaa substanssiosaamista politiikan eri sektoreilta. Niin ikään on tärkeää, että nuoren sukupolven ääni kuuluu jatkossakin voimakkaana puolueen päätöksenteossa”, sanoo Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov.

”Kuntavaaleja kohti mentäessä on ensisijaista, että puolueen johtohenkilöiltä löytyy runsaasti näkemystä myös ruohonjuuritason vaikuttamisesta. Antin kokemukset kuntatason vaikuttamisesta aina ministerin erityisavustajan tehtäviin asti takaavat erinomaisen pohjan nyt alkaville haasteille. Puolue lähtee Lappeenrannasta vahvana ja yhtenäisenä, valmiina voittamaan vaaleja”, linjaa Sazonov.

Lisätietoja:

Vuornos Henrik

Vuornos Henrik

henrik.vuornos@kokoomusnuoret.fi

+358 44 253 4444

Ota kantaa