Riku Hirsimäki Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Pohjanmaan Kokoomusnuorten syyskokous valitsi lauantaina 7.10. syyskokouksessaan piirijärjestön uudeksi puheenjohtajaksi 20-vuotiaan kurikkalaisen Riku Hirsimäen. Hirsimäki toimii lisäksi Kurikan kaupunginvaltuuston varavaltuutettuna ja sivistyslautakunnan jäsenenä. ”Pohjanmaan Kokoomusnuorten tulee olla entistä merkittävämpi keskustelija alueellamme. Meidän tulee myös luoda entistä paremmat yhteydet esimerkiksi lukiolaisiin ja nuorisovaltuustoihin”, toteaa tuore puheenjohtaja.

Puheenjohtajan paikalta väistyvä Pohjanmaan Kokoomusnuorten pitkäaikainen toimija Ville Ojalaei asettunut ehdolle jatkokaudelle.

Syyskokouksessa piirin varapuheenjohtajaksi valittiin seinäjokinen Vilma Marttila ja taloudenhoitajaksi lapualainen Lauri Ikola. Piirihallitukseen valittiin Manolis Huuki (Kannus), Jaakko Koskela (Vaasa), Vertteri Lehtimäki (Vaasa), Martin Mäkipää (Vaasa) ja Markus Yli-Kivistö(Jalasjärvi).

Piirihallituksen puheenjohtajaksi valittu Riku Hirsimäki aloittaa tehtävässään heti. Muihin luottamustoimiin valitut aloittavat vuoden 2018 alusta.