Kokoomusnuoret hakee aluekoordinaattoria Pirkanmaalle ja Hämeeseen

Tiedote Uutinen

Kokoomuksen Nuorten Liitto hakee aluekoordinaattoria vastaamaan Pirkanmaan ja Hämeen piirien sekä Tampereen aluuejärjestön järjestötoiminnasta. Aluekoordinaattorin työtehtäviin kuuluu mm. piirien talous- ja hallintoasioiden hoitamista, tapahtumien järjestelyä, viestintää sekä yhteydenpitoa Kokoomusnuorten jäseniin ja sidosryhmiin. Lisäksi aluekoordinaattori vastaa Kokoomusnuorten vaalityöstä omalla aluellaan.

Työsuhde on kokopäiväinen ja alkaa 5.2.2018 tai sopimuksen mukaan. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Kokoomuksen piiritoimistolla Tampereella. Työhön kuuluu säännöllistä matkustamista Pirkanmaan ja Hämeen vaalipiirien alueella.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

– Innostut politiikasta ja järjestötoiminnasta ja sinulla on kokoomuslainen arvomaailma

-Sinulla on kokemusta tapahtumien organisoimisesta

-Hoidat hallinto- ja talousasiat huolellisesti ja tarkasti

-Uusien ihmisten tapaaminen ja puhelimeen tarttuminen on sinulle luontevaa

-Olet tottunut sosiaalisen median käyttäjä

-Olet motivoitunut ja oma-aloitteinen työntekijä

-Olet joustava ja pystyt tarvittaessa tekemään ilta- ja viikonlopputöitä

Lisäksi arvostamme soveltuvia korkeakouluopintoja, erilaisia viestinnällisiä taitoja, kokemusta varainhankinnasta sekä vaalikampanjoinnin tuntemusta. Ajokortti ja mahdollisuus auton käyttöön eivät ole edellytyksiä, mutta niistä on työssä hyötyä.

Aluekoordinaattorin palkka on 1800 e/kk + puhelinetu, lounasetu sekä liikunta-/kulttuurietu (arvo yhteensä n. 270 e). Työsuhde on määräaikainen kesäkuun loppuun 2019 saakka. Tarjoamme mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä politiikan ja järjestötyön asiantuntijaksi mukavassa työyhteisössä.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n 29.1.2018 klo 12.00 mennessä osoitteeseen kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 5, ja niihin kutsuille ilmoitetaan asiasta erikseen. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Kristian Kyllönen, 045 189 7090.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15-30-vuotiaille jäsenillemme.

Ota kantaa