kokoomusnuoret

Työssäoppimassa Kokoomusnuorilla

Tiedote

Lukioni yhteiskunta- ja talouslinjan opintoihin kuuluu pakollinen työssäoppimisjakso, jonka suoritin Kokoomusnuorten keskustoimistolla 18.6-29.6.18.

Työssäoppimisviikkoni alkoi maanantaina keskustoimistolla, jossa työtehtäviini muun muassa kuului hallinnollista avustamista ja media-analyysin tekemistä. Keskiviikkona pääsin Eduskuntaan viettämään päivän viestintäsihteeri Tuomas Tikkasen kanssa. Tikkanen esitteli minulle eduskuntaa, muita poliittisia avustajia ja vei päivän päätteeksi seuraamaan täysistuntoa, jossa käytiin kovaa keskustelua sote-uudistuksesta. Torstain olin Helsingin Kokoomuksen toimistolla aluekoordinaattori Veera Hellmanin kanssa. Eduskunta tuli taas tutuksi, kun lounastimme Helsingin kaupunkivaltuutetun Dani Niskasen kanssa. Myöhemmin päivällä kokoustimme vielä eri puolueiden nuorisojärjestöjen kanssa.

Työssäoppimisviikollani Kokoomusnuorilla pääsin näkemään poliittista arkea monelta eri taholta. Näkemykseni politiikasta ja sen tarjoamista työmahdollisuuksista muuttuivat paljon ja sai minut liittymään Kokoomusnuoriin. Viikko oli erittäin tapahtumarikas, antoisa ja mieleenpainuva.

 

Ella Rouvila
Kulosaaren Yhteiskoulun Lukio