Emilia Knaapi ja Veronika Jokikokko aloittavat marraskuussa Kokoomusnuorten keskustoimistolla

Tiedote

Kokoomusnuorten uudeksi koulutussuunnittelijaksi on valittu Emilia Knaapi, 29.
Hän aloittaa tehtävässä 12.11.2018. Knaapi siirtyy tehtävään Uudenmaan Kokoomusnuorten aluekoordinaattorin paikalta. Knaapi jatkaa loppuvuoden myös Uudenmaan aluekoordinaattorin tehtävissä. Työn ohella Knaapi opiskelee sosiologiaa Helsingin yliopistossa.

Veronika Jokikokko, 19,  aloittaa Kokoomusnuorten liiton järjestösihteerinä 12.11.2018. Jokikokko on aiemmin toiminut Oulun Kokoomuksen nuorten hallituksen jäsenenä. Jokikokko toimii ensi vuonna myös Suomen Lukiolaisten Liiton liittohallituksessa.

”Odotan innolla töiden jatkamista tutussa yhteisössä, ja sitä että pääsee kehittämään omaa osaamistaan koulutusasioiden parissa sekä liiton koulutustoimintaa.”, Knaapi sanoo.

Koulutussuunnittelijan toimenkuvaan kuuluu Kokoomusnuorten koulutustoiminnan toteuttaminen ja kehittäminen yhdessä liittojohdon kanssa. Järjestösihteeri taas vastaa liiton tapahtumatoiminnan toteuttamisesta sekä järjestötyön tukitehtävistä.

Edellinen koulutussuunnittelija Heidi Hanhela siirtyy eduskuntaan töihin kansanedustaja Mia Laihon avustajaksi. Poliittinen suunnittelija Lotta Saarenmaa siirtyi pois politiikan tehtävistä jatkamaan opintojaan marraskuusta alkaen.

”Meillä on paljon työtä tehtävänä valmistautuessamme ensi kevään vaaleihin. On kerrassaan mahtavaa saada Emilia ja Veronika täydentämään tiimiämme Kansakoulukujalle. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!” toteaa liiton pääsihteeri Kristian Kyllönen.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto

Knaapi Emilia

Knaapi Emilia

emilia.knaapi@kokoomusnuoret.fi

+358 50 523 4441