Pirkanmaan Kokoomusnuorten jäsen Mira Lindholm ehdolla Kokoomusnuorten liittohallitukseen!

Tiedote

Pirkanmaan Kokoomusnuorten Mira Lindholm tavoittelee paikkaa Kokoomusnuorten liittohallituksesta.

Mira on 22 -vuotias teekkari, joka opiskelee yliopistossa ympäristötekniikkaa. Kokoomusnuorten jäsenenä Mira on ehtinyt olla jo 6 vuotta. Näinä vuosina Lindholm on kerennyt toimia paikallisyhdistyksen hallituksessa ja puheenjohtajana, nuorten piirihallituksessa, nuorten aluejärjestön hallituksessa, varapuheenjohtajana ja puheenjohtajana, sekä ukkojen aluejärjestön hallituksessa. Kokemusta vaikuttamisesta on lisäksi kerääntynyt mm. nuorisoedustajana Tampereen kaupunginvaltuustossa ja Lapsiasiavaluutetun nuorena neuvonantajana.

Miralla on aina ollut palo vaikuttaa varsinkin nuoria koskeviin asioihin. Opiskeltuaan ympäristötekniikkaa, ovat ympäristöasiat tulleet myös lähelle Miran sydäntä. Pirkanmaan Kokoomusnuoret uskovat Miran olevan vahva lisä ensi vuoden liittohallitukseen varsinkin ympäristö- ja järjestöasioissa.

Kokoomusnuorten liittokokous pidetään 23-25.11.2018 Levillä, jossa valitaan liittohallitus vuodelle 2019 ja päätetään Kokoomusnuorten keskeisimmät linjaukset.

Lisätietoja:

Lindholm Mira

Lindholm Mira

Liittohallituksen jäsen

mira.lindholm@outlook.com

+358 44 279 5119