Kokoomusnuoret hakee harjoittelijoita!

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liitto hakee harjoittelijoita kevääksi ja syksyksi toimistollemme Helsinkiin. Keväälle etsimme viestinnän harjoittelijaa, ja syksyllä työnkuva koostuu ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen edustajistovaalikampanjasta. Tarkemmat työnkuvat löydät alta.

Viestinnän harjoittelija, kevät 2019:

Kokoomuksen Nuorten Liitto hakee viestinnän harjoittelijaa tukemaan kampanjatyötämme eduskunta- ja eurovaaleissa! Jos sinulla on monipuolista visuaalisen viestinnän osaamista, olet innokas oppimaan uutta ja poliittinen nuorisojärjestö tuntuu sinusta luontevalta työskentely-ympäristöltä, saatat olla etsimämme henkilö.

Harjoittelijan toimenkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Toivomme kuitenkin harjoittelijan hallitsevan mahdollisimman monta seuraavista osa-alueista:

 • Taittotyöt (esim. somekuvat, mainosflyerit)
 • Valokuvaus
 • Videokuvaus ja editointi
 • Muu sosiaalisen median viestintä

Harjoittelija edustajistovaalikampanjaan, syksy 2019:

Kokoomuksen Nuorten Liitto hakee harjoittelijaa tukemaan kampanjatyötämme syksyn edustajistovaaleissa yliopistoissa sekä erityisesti ammattikorkeakouluissa. Jos sinulla on hyvät viestinnän valmiudet, olet valmis koordinoimaan valtakunnallista kampanjaa ja innokas oppimaan uutta, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtävään kuuluu valtakunnallisen kampanjan koordinointia mm. ehdokashankinnan ja alueellisten tapahtumien osalta. Työ vaatii hyvää projektinhallintakykyä, muilta osin harjoittelijan tarkempi toimenkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Muut tiedot:

Toivomme, että harjoittelijamme:

 • On arvomaailmaltaan kokoomuslainen
 • On ollut mukana järjestötoiminnassa ja/tai erilaisissa projekteissa
 • On motivoitunut ja oma-aloitteinen, sillä työ on itsenäistä
 • On joustava ja pystyy tarvittaessa tekemään ilta- ja viikonlopputöitä
 • Lisäksi arvostamme mm. soveltuvia korkeakouluopintoja
 • Luemme eduksi oppilaitoksen tarjoaman harjoittelutuen

Harjoittelijan palkka on 1211 e/kk + lounassetelit, virikesetelit ja puhelinetu. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan:

 • kevään osalta mahdollisimman pian helmi-maaliskuun aikana
 • syksyn osalta elo-syyskuun aikana

ja kestää 3-4 kk. Harjoittelu on kokopäiväinen, mutta olemme joustavia työajoissa esim. luennoilla käymisen mahdollistamiseksi. Tarjoamme mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä politiikan ja järjestötoiminnan ammattilaiseksi hauskassa ja rennossa työyhteisössä.

Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi, CV:n ja portfolion (viestinnän harjoittelija) viimeistään torstaina 7.3.2019 klo 23:59 osoitteeseen kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Kristian Kyllönen, puh. 045 189 7090.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15-30-vuotiaille jäsenillemme.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto