Laura Sviili aloittaa Kokoomusnuorten järjestökoordinaattorina Helsingissä

Tiedote

Kokoomusnuorten Helsingin piirin järjestökoordinaattorina aloittaa 29.7. alkaen Laura Sviili. Sviili viimeistelee tällä hetkellä opintojaan Turun Kauppakorkeakoulussa. Hänellä on aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja järjestötausta Eurooppanuorista.

“Mahtavaa päästä aloittamaan työt Kokoomusnuorilla! Itselleni tärkeitä asioita tulevassa työssä ovat vetovoimaiset tapahtumat ja nuorten vaikuttamisen mahdollistaminen”, Sviili sanoo.

Sviilin mielestä Kokoomusnuorten jäsenistölle tärkeitä teemoja syksylle ovat Suomen EU-puheenjohtajuuskausi ja puolueen asennoituminen oppositiopolitiikkaan. Toinen tärkeä asia on kahden vuoden päästä pidettävät kuntavaalit. Helsingissä kaupunginvaltuustossa ja lautakunnissa vaikuttaa tälläkin hetkellä useita kokoomusnuoria, mikä luo hyvän pohjan seuraaviin vaaleihin valmistautumiselle.

“Laura tuo Helsingin Kokoomusnuoriin vahvaa osaamista järjestötoiminnasta ja tapahtumajärjestämisestä”, iloitsee Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja Maria Miala.

“Helsinki on piirinä Kokoomusnuorten suurin, joten olen tyytyväinen että saimme sinne osaavan uuden koordinaattorin. Toivotamme Lauran tervetulleeksi osaksi Kokoomusnuorten työyhteisöä”, kertoo pääsihteeri Kristian Kyllönen.

Järjestökoordinaattorin tehtäviin kuuluu järjestön toiminnan kehittäminen yhdessä luottamusjohdon kanssa. Lisäksi järjestökoordinaattorin vastuulla ovat tapahtumien järjestäminen, piirin talouden ja hallinnon hoitaminen, sekä viestintä ja yhteydenpito jäsenistöön ja sidosryhmiin.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto

Sviili Laura

Sviili Laura

Järjestökoordinaattori

laura.sviili@kokoomusnuoret.fi

+358 404 855 052

Piiri- ja paikallistoiminnan tukeminen, jäsenyyteen liittyvät asiat (Helsinki)