Niilo Heinonen Kokoomusnuorten poliittiseksi suunnittelijaksi

Tiedote

Niilo Heinonen aloittaa kesäkuun lopussa Kokoomusnuorten poliittisena suunnittelijana.

Kokoomusnuorten uudeksi poliittiseksi suunnittelijaksi on valittu Niilo Heinonen, 25. Hän aloittaa tehtävässä kesäkuun lopussa. Heinonen toimii Oulussa kaupunginvaltuuston ja yhdyskuntalautakunnan jäsenenä. Lisäksi hän viimeistelee rakennusarkkitehdin opintojaan Oulun ammattikorkeakoulussa.

Heinonen on aiemmin toiminut useamman vuoden Oulun Läänin Kokoomusnuorten johtotehtävissä sekä kolme vuotta Kokoomusnuorten liittohallituksessa. Hänellä on laajasti kokemusta nuoriso- ja opiskelijajärjestökentältä. Heinonen on toiminut muun muassa Varusmiesliiton varapuheenjohtajana ja virkaatekevänä puheenjohtajana.

”Kokoomusnuoret on ollut keskeinen osa arkeani koko aikuiselämäni ajan. On mielenkiintoista vaihtaa roolia luottamushenkilöstä työntekijäksi. Haluan olla osaltani vahvistamassa Kokoomusnuorten asemaa Suomen vaikutusvaltaisimpana poliittisena nuorisojärjestönä – tässäkin roolissa”, hehkuttaa poliittisena suunnittelijana aloittava Heinonen.

Poliittisen suunnittelijan vastuualuetta ovat liiton poliittinen valmistelu, vaikuttaminen ja viestintä. Tehtäviin kuuluu muun muassa liiton poliittisten verkostojen toiminnan tukeminen ja koordinointi, poliittisten ohjelmien ja tiedotteiden valmistelu sekä puheenjohtajan avustaminen vaikuttamisessa, viestinnässä ja sidosryhmäsuhteiden hoitamisessa.

”Heinonen täydentää toimistomme vahvuutta erinomaisesti. Hänellä on vahvaa poliittista ja järjestöllistä kokemusta Kokoomusnuorten tehtävistä, muualta nuoriso- ja opiskelijajärjestökentältä sekä kuntapoliitiikasta. Toivotan Heinosen lämpimästi tervetulleeksi osaksi toimistomme työyhteisöä”, iloitsee Kokoomusnuorten pääsihteeri Kristian Kyllönen.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto

Heinonen Niilo

Heinonen Niilo

niilo.heinonen@kokoomusnuoret.fi

+358 440 300 851