Kokoomusnuoret etsii järjestösuunnittelijaa

Tiedote

Etsimme uutta järjestösuunnittelijaa vastaamaan Kokoomusnuorten valtakunnallisten koulutustapahtumien ja liittokokouksen järjestämisestä sekä koulutus- ja järjestötoimintamme kehittämisestä.

Järjestösuunnittelijana suunnittelet ja toteutat erikokoisia tapahtumia kokoomusnuorille, koulutat piiri- ja paikallisjärjestöjemme vapaaehtoistoimijoita, seuraat ja suunnittelet oman vastuualueesi taloutta sekä vastaat liittokokouksen käytännön järjestelyistä. Järjestösuunnittelijana et työskentele yksin, vaan osana Kokoomusnuorten kymmenhenkistä toimistoa.

Valtakunnalliset tapahtumamme ovat meille ylpeyden aihe, kooten yhteen satoja kokoomusnuoria useita kertoja vuodessa. Siksi järjestösuunnittelijalla täytyy pysyä pää kylmänä ja langat käsissä tiukassakin paikassa. Haussa on tapahtumatuotannon ja järjestötoiminnan osaaja, joka innostuu kehittämisestä, tarttuu toimeen ja toteuttaa laadukasta jälkeä alati muuttuvassa ympäristössä.

Odotamme innokasta tekemisen asennetta sekä kokemusta ja näkemystä tapahtumien järjestämisestä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan sisäpiiristä sekä reilun työyhteisön, jossa tarjolla on muutakin kuin paskanjäykkää pönötystä. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, sillä pitkää kokemusta tärkeämpää on halu kehittyä tehtävässä.

Tarvitset lisäksi ymmärrystä järjestötoiminnasta ja puoluepolitiikasta, paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja ja esiintymisvalmiuksia sekä innokasta tekemisen asennetta. Katsomme hyvällä kokemusta vapaaehtoisten kanssa työskentelystä, kouluttamisesta sekä opiskelija- ja nuorisojärjestötoiminnasta.

Järjestösuunnittelija työskentelee Kokoomuksen Nuorten Liiton keskustoimistolla Helsingissä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko), ja työhön liittyy myös matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Liitäthän työhakemukseen palkkatoiveesi. Lisäksi palkkaukseen kuuluvat puhelin-, lounas- ja virike-etu sekä työterveyshuolto. Työsuhde on määräaikainen kesäkuun loppuun 2021 saakka. Tarjoamme mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä politiikan ja järjestötyön asiantuntijaksi mukavassa työyhteisössä. Toivomme, että valittava henkilö voi aloittaa tehtävässä 7.1.2020 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi. Otsikoi viestisi seuraavasti: “Hakemus, järjestösuunnittelija, etunimi sukunimi”. Haastattelut toteutetaan hakemusten perusteella viikoilla 46-47, ja haku päättyy sunnuntaina 17.11.2019.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15-30-vuotiaille jäsenillemme.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto