Kokoomusnuorten järjestösuunnittelijaksi Ida Leino

Tiedote

Kokoomusnuorten järjestösuunnittelijana aloittaa vuodenvaihteessa kasvatustieteiden kandidaatti Ida Leino, 25.

Leino siirtyy tehtävään liiton järjestökoordinaattorin paikalta, jossa hän on työskennellyt alueellisen toiminnan parissa vastuullaan Hämeen, Keski-Suomen ja Pirkanmaan piirijärjestöt. Liittohallitus teki päätöksen palkkauksesta kokouksessaan 22.-24.11.2019.

”On hienoa päästä kokemaan uudenlaisia haasteita tutussa työyhteisössä. Odotan, että pääsen tuomaan omaa näkemystäni liiton valtakunnalliseen tapahtumatuotantoon. Lisäksi koen, että meidän on yhdessä alettava valmistautumaan ensi vuonna jo vuoden 2021 kuntavaaleihin. Tämä tulee varmasti myös näkymään koulutussuunnittelussa”, Leino sanoo.

Leino tulee järjestösuunnittelijan roolissa vastaamaan liiton valtakunnallisesta tapahtumatuotannosta sekä vahvistamaan liiton koulutustoiminnan suunnittelua ja järjestöllistä kehittämistä.

”Vuonna 2020 liiton tapahtuma- ja koulutustoiminta nousee keskiöön erityisesti paikallisella tasolla, kun valmistaudumme kevään 2021 kuntavaaleihin. Ida on tehnyt valtavan menestyksekästä työtä Kokoomusnuorten tavoitteiden eteen jo pitkään. Tämä työ tulee jatkumaan entistä suuremmalla volyymilla uudessa tehtävässä”, iloitsee pääsihteeri Kyllönen.

Leino aloittaa työt uudella työnimikkeellä Kokoomusnuorissa 7.1.2019.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ida.leino@kokoomusnuoret.fi

+358 50 323 5693

Poliittisen valmistelun, viestinnän ja vaikuttamisen johtaminen, edustaminen