Kokoomusnuorten Winter Games perutaan ja tilaisuuksien järjestäminen keskeytetään

Tiedote

Kokoomusnuoret peruu ensi viikonlopuksi suunnitellun Winter Games -tapahtuman Kansallinen Kokoomus rp:n linjauksen mukaisesti. Myös muiden tilaisuuksien järjestäminen keskeytetään toistaiseksi.

Koronaviruspandemian aiheuttamien riskien vuoksi Kansallinen Kokoomus rp on päättänyt keskeyttää kaikkien puolueen tilaisuuksien järjestämisen toistaiseksi. Kokoomusnuoret toimii linjauksen mukaisesti ja peruu ensi viikonlopulle suunnitellun Winter Games -tapahtuman.

“Olemme todella harmissamme siitä, että monien aktiivien paljon odottama Winter Games joudutaan perumaan. Meille tärkeintä on kuitenkin ihmisten terveys ja se, että viruksen leviäminen saadaan hidastumaan.”, kommentoi Kokoomusnuorten puheenjohtaja Matias Pajula.

Jo maksetut Winter Gamesin osallistumismaksut tullaan palauttamaan. Osallistujia tiedotetaan asiasta sähköpostitse.

Muut tapahtumat

Kokoomusnuoret keskeyttää kaikkien tilaisuuksien järjestämisen toistaiseksi. Linjaus koskee myös piiri- ja paikallisyhdistysten toimintaa. Kokoomusnuoret muistuttaa, että esimerkiksi yhdistysten hallitusten kokouksia sekä verkostojen kokouksia on mahdollista järjestää myös etäkokouksina.

Lisätietoja antaa Kokoomusnuorten pääsihteeri Kristian Kyllönen.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto