Kokoomusnuoret etsii viestintäsuunnittelijaa

Tiedote

Oletko viestintäosaaja, joka ymmärtää viestinnän monikanavaisuuden, hallitsee erinomaisesti mediatuotannon eri osa-alueet ja jolla on intohimo tehdä Suomen parasta poliittisen liikkeen viestintää? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Viestintäsuunnittelija vastaa Kokoomusnuorten viestinnän suunnittelun ja toteutuksen kokonaisuudesta. Työnkuvaan kuuluvat myös Kokoomusnuorten kampanjasuunnittelu, poliittisen viestinnän tuotanto sekä kevään 2021 kuntavaaleihin valmistautuminen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä erinomaista kirjallista ilmaisua, osaamista taittamisesta, graafisesta suunnittelusta, still- ja videokuvauksesta, kuvankäsittelystä sekä video- ja äänieditoinnista. Lisäksi edellytämme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, kykyä tulokselliseen viestintään ja markkinointiin sosiaalisessa mediassa sekä näkemystä siitä, miten viestimme tavoittaa kohderyhmämme. Työ vaatii myös kokemusta järjestötoiminnasta sekä intoa kehittää Kokoomusnuorista entistä vahvempi poliittinen viestijä. 

Arvostamme innokasta tekemisen asennetta, kokoomuslaista maailmankatsomusta sekä kokemusta vaalitoiminnasta ja poliittisten sisältöjen kanssa työskentelystä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan sisäpiiristä sekä reilun työyhteisön, jossa työskennellään yhteisten tavoitteiden eteen toisiamme tukien. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, sillä pitkää kokemusta tärkeämpää on kyky kehittyä tehtävässä sen vaatimalla nopeudella. 

Viestintäsuunnittelija työskentelee Kokoomuksen Nuorten Liiton keskustoimistolla Helsingissä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko), ja työhön liittyy myös matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Liitäthän työhakemukseen palkkatoiveesi. Lisäksi tehtävään kuuluu puhelin-, lounas- ja virike-etu sekä työterveyshuolto.

Toivomme viestintäsuunnittelijan aloittavan työnsä 1.7.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen kesäkuun loppuun 2021 saakka.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi. Hakemukseen tulee liittää hakijan portfolio. Otsikoi viestisi seuraavasti: “Hakemus, viestintäsuunnittelija, etunimi sukunimi”. Haastattelut toteutetaan hakemusten perusteella viikolla 23, ja haku päättyy sunnuntaina 31.5.2020.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin