Kokoomusnuoret tukee Pia Pakarista kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liitto on päättänyt tukea apulaispormestari Pia Pakarisen valintaa Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Liittohallitus teki päätöksen tuesta kokouksessaan viime viikon torstaina. Puoluevaltuuston puheenjohtaja valitaan Porin puoluekokouksessa 4-6.9.2020.

”Kokoomusnuorilla on ilo tukea puoluevaltuuston puheenjohtajaksi osaavaa, kokenutta ja ennen kaikkea aikaansaavaa Helsingin apulaispormestari Pia Pakarista. Pakarinen on ahkeralla kampanjatyöllä ja kattavalla visiollaan osoittanut, että hänen valintansa edistäisi puolueen kehitystä siihen suuntaan, johon Kokoomusnuoret haluavat puolueen menevän”, sanoo Kokoomusnuorten puheenjohtaja Matias Pajula.

Apulaispormestari Pakarinen on pitänyt kolme vuotta Facebookissa apulaispormestarin kaikille avointa keskusteluryhmää, joka on kerännyt yli 3000 jäsentä ja palkittu avoimen keskustelukulttuurin edistämisestä.

”Me näemme, että puoluevaltuuston puheenjohtajan tärkein tehtävä on kuunnella sekä puoluevaltuustoa että koko kenttää ja välittää saamiaan viestejä puoluejohtoon. Pakarisen kokemus ja näytöt osallistamisesta nykyisessä työssään Helsingin apulaispormestarina ovat aivan omaa luokkaansa. Toivomme, että saamme tämän kokemuksen ja osaamisen myös puolueen käyttöön”, toteaa Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Heidi Hanhela.

”Meidän mielestämme puoluevaltuuston puheenjohtajan pitää olla henkilö, joka uskaltaa ja osaa haastaa, kyseenalaistaa sekä sparrata puoluetta ja muuta puoluejohtoa. Uskomme, että Pakarinen täyttää parhaiten nämä kriteerit ja on siksi paras vaihtoehto puoluevaltuuston puheenjohtajaksi”, päättää Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Samuel Tammekann.

Kokoomuksen Nuorten Liitto suosittelee jäsenilleen Pia Pakarisen äänestämistä Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi.

Lisätietoja:

Pajula Matias

Pajula Matias

Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2019–2021

matias.pajula@kokoomusnuoret.fi

+358 50 575 3347

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin