Kokoomusnuorten liittokokous etäpistetoteutukseen!

Tiedote

Kokoomusnuorten liittohallitus on koronavirustilanteen vuoksi viikonlopun kokouksessaan päätynyt siirtämään väliaikaisen yhdistyslain poikkeaman mahdollistamana vuoden 2020 liittokokouksen toteutettavaksi etäpisteissä ympäri Suomen. 

“Vaikka päätös olikin todella suuri, oli se myös verrattain helppo. Vallitseva tilanne huomioiden oli selvää se, että terveys edellä menään”, toteaa Kokoomusnuorten puheenjohtaja Matias Pajula.

Liittokokousedustajat jaetaan piirijärjestöjen mukaan kuuteen etäpisteeseen, joista käsin kokoukseen osallistutaan. Etäpisteet sijoittuvat maantieteellisesti seuraavasti:

  • Oulu (Oulun läänin-, Lapin- ja Pohjanmaan Kokoomusnuoret)
  • Kuopio (Keski-Suomen, Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan Kokoomusnuoret)
  • Tampere (Hämeen- ja Pirkanmaan Kokoomusnuoret)
  • Turku (Varsinais-Suomen- ja Satakunnan Kokoomusnuoret)
  • Vantaa (Uudenmaan Kokoomusnuoret)
  • Helsinki (Helsingin Kokoomusnuoret)

Järjestelyt ovat toimiston osalta kovassa vauhdissa ja tarkempaa informaatiota välitetään kokousedustajille ajantasaisesti. Mikäli olet osallistumassa kokoukseen ja sinulla jää jotain mielen päälle, olethan yhteydessä oman piirisi järjestökoordinaattoriin, järjestösuunnittelijaan tai pääsihteeriin.

Koska tänä vuonna emme pääse fyysisesti Etelä-Pohjanmaalle kokoontumaan, tullaan Kokoomusnuorten 88. liittokokous ensi vuonna pitämään Seinäjoella tämän vuoden suunnitelmien mukaan. Tästä lisätietoja lähempänä itse ajankohtaa.

Lisätietoja:

Jylhä Elli

Jylhä Elli

elli.jylha@kokoomusnuoret.fi

+358 40 876 6660

Kärkkäinen Juho

Kärkkäinen Juho

juho.karkkainen@kokoomusnuoret.fi

+358 50 300 1408