Simo Juuti Savo-Karjalan Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi vuodelle 2021

Tiedote

20-vuotias kuopiolaislähtöinen korkeakouluopiskelija Simo Juuti valittiin Savo-Karjalan Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi vuodelle 2021 yhdistyksen syyskoukosessa Iisalmessa. Varapuheenjohtajaksi valittiin Joel Elmaci ja piirihallitukseen muiksi jäseniksi valittiin Matias Winter, Ali Ibrahim, Janina Gallen, Sera Savolainen, Niina Paldanius, Siiri Ukkonen, Juunia Honkanen sekä Otso Välimäki.

”Tärkein tehtävämme on edistää nuorten vaikuttamismahdollisuuksia niin paikallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla. Ensi keväänä käydään kuntavaalit ja toivonkin, että ympäri vaalipiiriä valitaan useita nuoria valtuustoihin, me ainakin olemme sitä edistämässä. Koen tärkeäksi myös yhdenvertaisuuden toteutumisen ja tulenkin turvaamaan sen, että kaikki otetaan huomioon yhdenvertaisina ja kaikilla on turvallista sekä mukavaa osallistua tapahtumillemme”, Juuti linjaa.

Lisätietoja:

Ihanus Emilia

Ihanus Emilia

Savo-Karjalan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

emilia.ihanus@gmail.com

+358 405 106 591

Hynynen Lassi

Hynynen Lassi

Hallintosihteeri

lassi.hynynen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 7870 2490

Piirien asiakirja- ja taloushallinto