Toni Pakarinen ehdolla liittohallitukseen 2021

Tiedote

Toni Pakarinen on 22-vuotias valtiotieteiden ja kauppatieteiden ylioppilas Helsingistä. 

Pakarinen vaikuttaa tällä hetkellä muun muassa Varusmiesliiton liittohallituksessa, Svenska handelshögskolanin edustajistossa sekä Kokoomuksen puoluevaltuuston varajäsenenä.

Helsingin Kokoomusnuoret tukee lämmöllä Toni Pakarista liittohallitukseen. ”Tonilla on monipuolista osaamista edunvalvonnasta, talousmaailmasta sekä viestinnän saralta. Liittohallituksessa Toni pystyisi tuomaan esille kovaa talousasioiden ja yhteiskunnallisen ajattelun osaamistaan sekä vankkaa kokemusta viestinnän kehittämisestä”, piirin varapuheenjohtaja Tella Soini kommentoi Pakarisen ehdokkuutta.

Pakarinen haluaisi liittohallituksessa päästä rakentamaan liitosta entistäkin helpommin lähestyttävää yhteisöä, johon jokaisen kokoomushenkisen nuoren on helppo lähteä vaikuttamaan. Erityisen tärkeää Pakariselle on korostaa Kokoomusnuorten omien ainutlaatuisten ratkaisujen merkitystä yhteiskunnalle nyt ja tulevaisuudessa. ”Visiossani Kokoomus ja Kokoomusnuoret eivät ole vain poukkoilevaa massaa vihreiden ja perussuomalaisten väliltä. Uskon, että Kokoomusnuoret voivat tarjota uskottavan, kokonaisvaltaisen ja johdonmukaisen ratkaisun nykyiseen ja tulevaan yhteiskunnalliseen maisemaan”, Pakarinen linjaa.

”Kiitän Helsingin Kokoomusnuorten piirihallitusta tuesta tähän tärkeään tehtävään. Toivon että pääsen kantamaan vastuuta liittomme tulevaisuudesta ja tarjoamaan sen eteen entistäkin enemmän omaa työpanostani liittohallituksen jäsenenä”, Pakarinen kommentoi ehdokkuuttaan.

Helsingin Kokoomusnuoret tukevat Pakarisen lisäksi jo aiemmin nimettyä piirin puheenjohtajaa Teresa Bäckströmiä liittohallitukseen. Kokoomusnuorten liittokokous järjestetään tulevana viikonloppuna 13.–15.11. ympäri maan etätoteutuksella. Liittokokouksessa Kokoomusnuorille valitaan uusi liittohallitus vuodelle 2021 sekä hyväksytään uusi strategia vuosille 2021–2025 ja tavoiteohjelma vuosille 2021–2022. Lisäksi liittokokous päättää vuoden 2021 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta.

Lisätietoja:

Soini Tella

Soini Tella

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2021-2022

tella.soini@gmail.com

+358 45 231 8008