Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret tukee Pauliina Tuusaa jatkokaudelle Kokoomusnuorten liittohallitukseen

Tiedote

Tuusa on toiminut vuoden 2020 liittohallituksessa ja ilmoitti viime viikolla toiveestaan jatkaa. Aikaisemmin hän on toiminut Kokoomuksen Nuorten Liitossa sekä paikallisyhdistys- että piiritasolla.

“Polkuni Kokoomusnuorissa voi sanoa olevan melko perinteinen: paikkarista piiriin, piiristä liittoon. Varsinais-Suomessa tällaiselle on ollut hyvät edellytykset, sillä paikkarissa tehty hyvä työ on perinteiesesti johtanut paikkaan piirihallituksessa”, Tuusa sanoo. “Täällä on saanut tukea ja mahdollisuuksia mokatessaankin, ja yhteen hiileen puhaltavassa hengessä on ollut helppo kasvaa.”

Varsinaissuomalaisilta aktiiveilta kysyttäessä esiin nousevat yhteistyökyvykkyys, oikeudenmukaisuus ja osaaminen. “Pauliina on väsymätön tekijä, joka omalla asenteellaan motivoi meitä muitakin jaksamaan kohti yhteisiä tavoitteita”, kuvailee Varsinais-Suomen suurimman paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Aino Kovalainen.  “Hänelle voi aina soittaa, jos mietityttää, miten asiat on hoidettu, ja hän myös avaa, miksi niin on tehty.”

Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret tukee Tuusaa jatkokaudelle. “Pauliina on pitänyt meille tärkeitä asioita esillä ja lämpimästi toivon hänen saavan jatkokauden”, Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Arvi Tolvanen sanoo.

 

Lisätietoja:

Tolvanen Arvi

Tolvanen Arvi

Liittohallituksen jäsen

arvi.tolvanen@gmail.com

+358 50 047 0440

Tuusa Pauliina

Tuusa Pauliina

pauliina.tuusa@gmail.com

+358 443 240 196