Venla Väli-Torala Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Hämeen Kokoomusnuoret ry piti syyskokouksensa tiistaina 10.11.2020 Riihimäellä. Kokouksessa valittiin yhdistykselle uusi puheenjohtajisto sekä hallitus seuraavalle toimikaudelle. Puheenjohtajaksi valittiin Venla Väli-Torala, jonka toimikausi alkaa vuoden 2021 alussa.

Venla Väli-Torala 23-vuotias heinolalainen, joka opiskelee matematiikan ja fysiikan aineenopettajaksi Helsingin yliopistossa. Vuoden 2020 piirihallituksessa Väli-Torala on toiminut varapuheenjohtajana sekä loppuvuodesta piirin virkaatekevänä puheenjohtajana. Hänellä on myös kokemusta Heinolan nuorten paikallisyhdistyksen puheenjohtajuudesta sekä Heinolan kaupunginvaltuutettuna toimimisesta vuodesta 2017 asti.

“Olen kiitollinen piirikokoukselle saamastani luottamuksesta jatkaa työtä rakkaan Hämeen piirin eteen puheenjohtajan paikalta vuonna 2021.Vuoden 2021 piirihallituksen kanssa saamme kiritettyä Hämeen alueella parhaan mahdollisen kuntavaalituloksen”, toteaa Väli-Torala.

Varapuheenjohtajaksi valittiin lahtelainen Mona Pyykkönen, 20. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi nimettiin Johannes Mäkilä, Pieti Muhonen, Mari Pinomäki, Joona Gynther, Janina Gunnar, Veikko Männistö, Venla Hatakka, Tatu Haakana ja Mikael Taipale. Piirihallituksen varajäseniksi valittiin Bettiina Aarnikoivu, Kiia Aha, Tuulia Peltonen, Mikael Hedman ja Lotta Voivala.

Lisätietoja:

Väli-Torala Venla

Väli-Torala Venla

Kokoomusnuorten 2. varapuheenjohtaja

venlavali-torala@outlook.com

+358 40 591 4206