Uudenmaan Kokoomusnuorten piirihallitus järjestäytyi

Tiedote

Uudenmaan Kokoomusnuorten piirihallitus kokoontui etänä sunnuntaina 3.1.2021 järjestäytymiskokoukseen. Kokouksessa hyväksyttiin vastuualueet, valittiin työvaliokunta ja vahvistettiin johtosääntö.

Piirikokouksen päätöksen mukaisesti puheenjohtajana toimii Emma Holsti (Espoo), varapuheenjohtajana Akseli Lehtonen (Lohja) sekä taloudenhoitajana Niklas Salmela (Espoo).

Toimintasuunnitelman ja johtosäännön mukaisesti jatkossakin piirihallituksen alaisuudessa toimii erilaiset työryhmät vastuualueittain. Mikäli haluat mukaan jonkin tiimin toimintaan hallituksen ulkopuolelta, täytä lomake tästä. Piirihallitus käsittelee hakemukset aina seuraavassa kokouksessaan.

Tapahtumatiimiä vetämään valittiin Binga Tupamäki (Kauniainen). Muut jäsenet ovat Make Majanen (Mäntsälä), Jukka Johansson (Vantaa), Marko Ikävalko (Espoo), Sami Matikainen (Hyvinkää) ja Antti Markova (Espoo).

”Koronarajoitusten takia fyysisiä tapahtumia päästä hetkeen pitämään, mutta pyrimme tekemään etätapahtumista mielenkiintoisia. Meillä on särmä tiimi kasassa, ja uskon, että saamme pidettyä monipuolisia tapahtumia tänäkin vuonna suuren määrän!” toteaa Binga Tupamäki.

Viestintätiimiä luotsaa Tommi Kanon (Porvoo). Muut jäsenet ovat Susan Parviainen (Hyvinkää), Iida Niva (Järvenpää), Juho Virolainen (Espoo) sekä Miro Vauhkonen (Vantaa).

”Itselläni on vahva usko, että voidaan kuitata tavoitteemme suoritetuiksi niin jäsenhankinnan, tapahtumien monipuolisuuden kuin aktiivisen viestinnän osalta. Viestinnän rooli korostuu etenkin tulevien kuntavaalien osalta, ja pyrimme takaamaan kaiken näkyvyyden nuorille ehdokkaillemme. Yhteistyö, vapaaehtoisuus ja mielekkyys ovat kaikki kaikessa näissä hommissa!” sanoo Tommi Kanon.

Jäsenhankintatiimiä johtaa Aaron Komulainen (Espoo). Muut jäsenet ovat Jaakko Linnakangas (Vantaa), Sean McLouglin (Järvenpää), Kasperi Manninen (Espoo) ja Niklas Salmela (Espoo).

”Viime vuonna piirissä oli hyvää jäsenkasvua, ja vahva tavoite on edelleen jatkaa kehitystä ja laajentaa aktiivikenttää. Näyttää siltä, että vuodesta tulee edellistäkin parempi ja onnistumme kehityksessä! Haluamme varmistaa, että uudet jäsenet pääsevät toimintaan myös etäajasta huolimatta,” kertaa Aaron Komulainen.

 

Lisätietoja:

Holsti Emma

Holsti Emma

emma.holsti@gmail.com

+358 40 410 8814

Lehtonen Akseli

Lehtonen Akseli

Liittohallituksen jäsen

akseli796@gmail.com

+358 44 367 9090

Nupponen Konsta

Nupponen Konsta

Hallintosihteeri

konsta.nupponen@kokoomusnuoret.fi

+358 40 096 8274

Piirien asiakirja- ja taloushallinnollinen seuranta ja raportointi sekä hallinnollinen neuvonta