Tampereen Kansalliset Nuoret

Tampereen Kansalliset Nuoret hakevat nimenmuutosta

Tiedote

Julkaisuvapaa heti

TAMPEREEN KANSALLISET NUORET HAKEVAT NIMENMUUTOSTA

Pirkanmaan Kokoomus hyväksyi 21.1. kokouksessaan Tampereen Kansallisten Nuoret ry:n hakemuksen muuttaa yhdistyksen nimi Tampereen Kansalliset Bilenuoret ry:ksi. Yhdistys tulee jättämään vielä erikseen Pirkanmaan Kokoomuksen piirihallitukselle selvityksen nimenmuutoksen perusteluista. Nimenmuutoksen hakuprosessi sai alkunsa yhdistyksen syyskokouksessa joulukuussa 2020 tarkoituksena keventää imagoa helpommin lähestyttäväksi. Tarkoituksena on luoda yhdistyksestä matalan kynnyksen verkostoitumisväylä, jonka kautta on mielekästä mahdollisesti edetä vaikuttajauralla tai vain nauttia saman arvopohjan jakavien nuorten seurasta. Esitys menee vielä Kokoomusnuorten liittohallituksen ja Kokoomuksen puoluehallituksen käsittelyyn ennen lopullista hyväksymistä.

“Olemme saaneet nuorilta paljon kiitosta ja kehuja yhdistyksen imagon nostamisesta uudelle tasolle. Yhdistyksen houkutteleva somepreesens onkin tuonut jo uusia jäseniä ja lisää kiinnostusta myös puolueen ulkopuolelta. On ymmärrettävää, että uusi nimi saattaa vanhemmissa puolueen jäsenissä herättää vähintäänkin kysymyksiä, mutta olen kiitollinen kuitenkin siitä, että Pirkanmaan Kokoomuksen piirihallitus antoi mandaatin viedä uudistusta eteenpäin. Tarkoituksena ei ole herättää närää, vaan positiivisuutta ja rentoa fiilistä puolueyhteisössä. Politiikan ei aina tarvitse olla niin vakavaa”, Kokoomusnuorten liittohallituksen jäsen Ida Leino iloitsee.

“Brändin päivityksellä on iso rooli uusien potentiaalisten jäsenten rekrytoinnissa. Toisille syy liittyä on politiikka, kun taas toiset haluavat liittyä joukkoon löytääkseen uusia verkostoja. Uskon, että nimenmuutos on raikas ja kaivattu uudistus ja se lisää entistä enemmän nuorten uskallusta liittyä toimintaan matalalla kynnyksellä. Joskus on uskallettava olla rohkea ja tehdä yllättäviä uudistuksia. Jo nyt kun nimi on epävirallisesti käytössä, ollaan saatu uudella tavalla kiinnostusta toimintaa kohtaan.” Tampereen Kansallisten Nuorten puheenjohtaja Konstantin Dmitriev kertoo nimenmuutoksen taustaa.

Bilenuorissa emme tavoittele jäseneksi ainoastaan niitä, jotka haluavat päästä päättäville paikoille mahdollisimman nopeasti. Me kokoomuksessa emme olisi mitään ilman kunnon tiimihenkeä ja innokkaita tekijöitä. Bileet yhdistävät ihmisiä ja me olemme sen puolestapuhujia. Me varjelemme kokoomuksen perinteeseen kuuluvia arvoja, mutta myös edistyksellisyyttä sekä ilon ja juhlan sanomaa.

 

Lisätietoja:

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ida.leino@kokoomusnuoret.fi

+358 50 323 5693

Poliittisen valmistelun, viestinnän ja vaikuttamisen johtaminen, edustaminen

Dmitriev Konstantin

Dmitriev Konstantin

Tampereen Kansallisten Nuorten puheenjohtaja

konstantin.dmitriev@hotmail.com

+358 442 036 194