Varsinais-Suomen kokoomusnuorista uusia jäseniä Turun lautakuntiin!

Tiedote

Turun kaupunginvaltuusto valitsi kokouksessaan maanantaina 25.1.2021 Sauli Seittenrannan Turun sosiaali- ja terveyslautakunnan jäseneksi jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Tämän lisäksi Siiri Turunen valittiin Turun liikuntalautakuntaan Anna-Kaisa Ojalan varajäseneksi loppukauden ajaksi.

Seittenranta, 26, toimii vuonna 2021 myös Kokoomuksen Turun aluejärjestön hallituksessa sekä Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten piirihallituksessa.

Valmistun pian lääkäriksi. Alaani liittyen on intohimonani ollut auttaa nuorten mielenterveys- ja päihdeongelmien ehkäisyssä, ja tätä olen edistänyt poliittisen urani alkutaipaleella ylioppilaskunnassa ja omassa ainejärjestössäni. Turun kaupunki pureutuu tähän ehkäisytyöhön mm. viime vuonna perustetulla matalan kynnyksen yksiköllä. Ennaltaehkäisyllä vältetään suurempaa kärsimystä ja suurempia hoitokustannuksia ja se on siten aina oikea suunta.”, Seittenranta taustoittaa omia kiinnostuksenkohteitaan sekä lautakunnan työskentelyä.

Sosiaalitieteitä opiskeleva Turunen, 21, toimii vuonna 2021 Kokoomusnuorten hyvinvointipolitiikan verkoston johtoryhmän puheenjohtajana, Kokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestön hallituksen jäsenenä sekä turkulaisen Borgerlig Ungdom –paikallisyhdistyksen puheenjohtajana. ”Olen toiminut vuosia taitoluisteluvalmentajana, joten olen aina ollut kiinnostunut kuntien liikunta- ja urheilumahdollisuuksista sekä -olosuhteista. Olen seurannut aktiivisesti liikuntalautakunnan toimintaa, ja odotan mielenkiinnolla pääsemistä mukaan vaikuttamiseen ja päätöksentekoon.”, kertoo aktiivisesti urheilupiireissä toiminut Turunen.

Molemmat lautakuntiin valitut nuoret ovat silminnähden innostuneita luottamuspesteistään.

Olen otettu, että pääsen osallistumaan vastaavanlaisten palveluiden kehittämiseen kotikaupungissani. Tämä on tietenkin vain yksi monista tärkeistä kehityskohteista Turun sosiaali- ja terveydenhuollossa, joiden päättämiseen pääsen osallistumaan. Innolla otan vastaan luottamustoimen ja vieläpä oman alani vaikuttajapestin!” toteaa Seittenranta tyytyväisenä.

Olen kiitollinen ja iloinen luottamuksesta liikuntalautakunnan varajäseneksi. Kun minua pyydettiin mukaan lautakuntaan, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä mukaan lähtemistä! Odotan innolla, mitä tulemaan pitää.”, kertoo Turunen