Minna Arve Turun Kokoomuksen pormestariehdokkaaksi! 

Kannanotto

Kokoomusnuorten Turun aluejärjestö, Turun Kokoomuksen Nuoret, Puolalanmäen Kokoomuksen Nuoret ja Borgelig Ungdom kannattavat Minna Arvetta Turun Kokoomuksen pormestariehdokkaaksi!

Turku on aivan uuden tilanteen edessä niin koronapandemian takia, mutta myös sen takia, että koko johtamisjärjestelmä uudistuu kuntavaalien myötä. Turkuun valitaan ensimmäinen pormestari, joka toimii jatkossa niin kaupunginjohtajan, kuin kaupunginhallituksen puheenjohtajan tehtäviä hoitaen. Uuden pestin myötä vaaleissa valitaan uusi johtava poliitikko sekä keulakuva koko kaupungillemme. Tämän takia kokoomuksen ehdokkaan pitää olla valovoimainen, kaupunkilaisille helposti lähestyttävä sekä kaupungin ja sen asukkaiden asioista hyvin perillä oleva henkilö.

”Koemme, että Minna Arve on loistava kokoomuksen pormestariehdokkaaksi, koska hänellä on hyvä tuntemus niin kaupungin menneisyydestä sekä sen nykytilasta. Pormestarilla pitää olla selkeä näkemys kriittisistä kehittämiskohteista kaupungissamme sekä visioita tulevaisuuden paremmasta ja kestävästä Turusta. Olemme jääneet vetovoimaisuudessa pääkaupunkiseudun ja Tampereen varjoon! Uuden pormestarin tulee tehdä muutos tähän”, toteaa aluejärjestön puheenjohtaja Aino Kovalainen.

”Minnalla on selkeä visio ja tahto viedä Turkua eteenpäin kaupunkina ja tehdä aktiivista työtä paremman, kehittyvän ja yhdenvertaisemman Turun eteen. Turku tarvitsee Minnan kaltaisen laaja-alaisen osaajan pormestariksi”, kommentoi Turun Kokoomuksen Nuorten puheenjohtaja Jenna Rautionaho. “Ja onhan hän nuorena ollut myös yhdistyksemme jäsen!” Rautionaho vielä jatkaa.

”Pormestarin pitää olla kaikille kaupunkilaisille helposti lähestyttävä. Minna on helposti lähestyttävä meille kaikille kaupunkilaisille, niin nuorimmasta vanhimpaan. Hän ymmärtää niin nuorimman kaupunkilaisen tulevaisuuden tarpeita, nykyisten opiskelijoiden toiveita kaupungin kehityksen osalta, kuin muista myös iäkkäämmän väestön tarpeita hyville vanhuusvuosille. Turun pitää olla kaupunkilaisille hyvä paikka kasvaa, asua sekä vanheta Turussa”, muistuttaa Puolalanmäen puheenjohtaja Marko Grönlund.

”Olemme eläneet nyt reilun vuoden pandemian keskellä, jonka aikana Minna on omalla toiminnallaan, sekä hyvällä viestinnällään saanut rauhoitettua kaupunkilaisia. Minna on johtajuudellaan osoittanut, että hän pärjää tilanteessa kuin tilanteessa. Johtamalla kaupungin koneistoja Minna on osoittanut, että kaupunkilaiset voivat luottaa jokaisen päätöksen ja rajoituksen olleen harkittuja ja tarpeellisia. Tavoitteena on ollut nujertaa viruksen leviäminen sekä luoda puitteet turvalliselle arjelle kaupunkilaisten keskuudessa”, nostaa esille Borgelig Ungdomin puheenjohtaja Siiri Turunen.

Lisätietoja

 

Aino Kovalainen

Puheenjohtaja

Kokoomusnuorten Turun aluejärjestö

044 9755261 // aino.kovalainen@hotmail.com

 

Marko Grönlund

Puheenjohtaja

Puolalanmäen Kokoomuksen Nuoret

0400 459294 // marko@markogronlund.fi

 

Siiri Turunen

Puheenjohtaja

Borgelig Ungdom

0400 363108 // siirianniina.turunen@gmail.com

 

Jenna Rautionaho

Puheenjohtaja

Turun Kokoomuksen Nuoret

040 4194191 // jrautionaho@outlook.com