Helsingin Kokoomusnuoret tukee Juhana Vartiaista pormestariehdokkaaksi

Tiedote

Helsingin Kokoomusnuoret tukee valtiotieteen tohtoria, kansanedustaja Juhana Vartiaista Helsingin Kokoomuksen pormestariehdokkaaksi. Helsingin Kokoomusnuorten piirihallitus päätti Vartiaisen tukemisesta tiistaina 2.3. kokouksessaan.

”Vartiaisen tukeminen on meille luonnollinen päätös. Pääkaupungin tärkeyttä koko valtakunnalle ei voi korostaa liikaa, minkä takia tarvitsemme koronan kurittamaan Helsinkiin Vartiaisen rautaisena ammattilaisena pormestariksi”, Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja Tella Soini kertoo.

Vartiainen on tehnyt merkittävän uran ekonomistina ja toiminut useissa johtotehtävissä. Hän on toiminut muun muassa Suomessa Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen ylijohtajana ja Ruotsissa Konjunkturinstitutetin tutkimusjohtajana. Talouden vankkana osaajana Vartiaisella on erinomaisesti hyppysissään paitsi Helsingin myös koko maan asiat.

”Helsinki on Suomen veturi. Pääkaupunkia ei voi kuitenkaan ohjata autopilotilla, vaan tarvitsemme ruoriin julkisen sektorin johtamistyön konkarin. Vartiainen olisikin paras tähän tehtävään”, Helsingin Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Henri Weck linjaa.

”Vartiainen olisi oikea henkilö luotsaamaan meidät vaalivoittoon Helsingissä. Hän arvostaa ihmisten ja ajattelujen erilaisuutta, mutta hänellä on myös rohkeutta sanoa ääneen epämukavat tosiasiat esimerkiksi Helsingin talouden tilasta”, Soini muistuttaa.

Helsingin Kokoomus valitsee pormestariehdokkaansa ylimääräisessä piirikokouksessaan.

Lisätietoja:

Soini Tella

Soini Tella

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2021-2022

tella.soini@gmail.com

+358 45 231 8008

Weck Henri

Weck Henri

Helsingin Kokoomusnuorten jäsen

henri.weck@hotmail.com

+358 50 539 7646